Liittymät vertailtuna käyttäjätyypin mukaan

Suomalaiset operaattorit tarjoavat vuonna 2018 valtavan valikoiman erilaisia puhelinliittymiä, eivätkä operaattorit edes itse aina tiedä millaiselle käyttäjälle heidän myymänsä liittymät oikeasti sopivat parhaiten. Tätä varten olemme koostaneet kattavan valikoiman puhelinliittymävertailuja erilaisille käyttäjäryhmille, jotta Sinun olisi helppo löytää juuri omiin käyttötarkoituksiisi sopiva puhelinliittymä. Esimerkiksi nuorten ja lasten puhelinliittymissä olemme ottaneet huomioon laajan internetin käytön, mutta silti mahdollisimman halvan hinnan, josta on karsittu kaikki turhat ominaisuudet pois. Tehokäyttäjille taas suosittelemme ja vertailemme liittymiä, jotka tarjoavat laajan kattauksen laadukkaita ja varmasti kaikille riittäviä ominaisuuksia, kuten rajattoman 4G netin ja isot puhe, sekä viestipaketit. Jos sinulla on vielä täysin hukassa millaista liittymää haet, siirry puhelinliittymä -sivullemme.

Liittymä lapselle vertailtuna

Monesti varsinkin lapsille etsitään netistä mahdollisimman halpaa liittymää, jolla onnistuu soittaminen vanhemmille ja muille läheisille, sekä sopiva määrä nettikäyttöä ilman yllättäviä kuluja. Esimerkiksi DNA tarjoaa halvan nettiliittymän alle 20€ kuussa, joka sisältää rajattoman määrän dataa, sekä hyvin halvat puhelut ja viestit. Tätä liittymää suosittelemme vähän vanhemmille lapsille, mutta miksei myös nuoremmille. Lasten ensiliittymäksi suosittelemme tällä hetkellä Moi mobiilin kuuden euron liittymää, joka tarjoaa aivan riittävästi dataa, ja datan käyttöä voi vahtia vanhemman puhelimesta tai tietokoneelta vaikka reaaliajassa. Samalla myös vanhempien ja muiden perheenjäsenien kannattaa miettiä, että riittäisikö tuo 4 gigaa 4G dataa kuukaudeksi. (Huom. jos ostat Moi:ta useamman liittymän, yhdistyy kaikkien liittymien datapaketti yhdeksi isoksi datapaketiksi jaettavaksi koko perheelle. Lue lisää liittymäsuosituksista lapsille täältä!

Liittymä tehokäyttäjälle kaikilla ominaisuuksilla

Tehokäyttäjiä ovat usein esimerkiksi yrittäjät, tai ihmiset jotka käyttävät paljon mobiilinettiä ja puhuvat runsaasti puhelimessa. Olemme jaotelleet tehokäyttäjille suunnatut liittymät nettipainotteisiin paketteihin rajattomilla datapaketeilla ja erittäin nopealla netillä, sekä paketteihin jotka tarjoavat paljon puhetta ja viestejä. Nopeimmat tehokäyttäjille tehdyt nettiliittymät sisältävät jopa 300 megabittiin sekunnissa yltävän 4G netin rajattomalla datalla. Tälläisestä paketista riittää tarpeeksi kaistaa vaikka 4K videoiden katsomiseen, ja se sopii mainiosti esimerkiksi läppärin kaveriksi, jolloin puhelimesta on kätevä jakaa turvallinen netti omaan tietokoneeseen liikkeellä ollessa. Klikkaa kaikkiin teholiittymiin ja lunasta parhaat tarjoukset!

Liittymä ilman nettiä esimerkiksi vanhukselle

Joskus etsinnässä saattaa olla halvin puhelinliittymä ilman nettiä. Koska netin käyttö puhelimella on nykypäivänä jo hyvin yleistä, yleensä tälläistä liittymää haetaan esimerkiksi kakkospuhelimeen tai vaikka vanhukselle joka ei halua nettiä käyttää. Puhelinliittymä ilman nettiä alkaa nykyään olla jo melkein harvinaisuus, mutta ”puhelinliittymät ilman nettiä” -sivultamme löydät parhaat liittymät tästä kategoriasta.