Liittymät vertailtuna käyttäjätyypin mukaan

Suomalaiset operaattorit tarjoavat vuonna 2023 valtavan valikoiman erilaisia puhelinliittymiä, eivätkä operaattorit edes itse aina tiedä millaiselle käyttäjälle heidän myymänsä liittymät oikeasti sopivat parhaiten.

Tätä varten olemme koostaneet kattavan valikoiman puhelinliittymävertailuja erilaisille käyttäjäryhmille, jotta Sinun olisi helppo löytää juuri omiin käyttötarkoituksiisi sopiva puhelinliittymä. Esimerkiksi nuorten ja lasten puhelinliittymissä olemme ottaneet huomioon laajan internetin käytön, mutta silti mahdollisimman halvan hinnan, josta on karsittu kaikki turhat ominaisuudet pois.

Tehokäyttäjille taas suosittelemme ja vertailemme liittymiä, jotka tarjoavat laajan kattauksen laadukkaita ja varmasti kaikille riittäviä ominaisuuksia, kuten rajattoman 5G netin ja isot puhe, sekä viestipaketit. Jos sinulla on vielä täysin hukassa millaista liittymää haet, siirry puhelinliittymä -sivullemme.

Moi Mobiili Potti – Edullinen Kestosuosikki

Moi Mobiili Potti – Edullinen Kestosuosikki

Hinta 12€/kk. Sisältää 6Gt/kk dataa (riittää useimmalle suomalaiselle). Ei määräaikaisuutta. Ei avausmaksua.
DNA Jämpti 5M

DNA Jämpti 5M

Hinta 15,90€/kk + avausmaksu 6,90€. Ei määräaikaisuutta.

mies tekemässä liittymä vertailua halvinliittymä.com sivustolla.

Liittymä lapselle vertailtuna

Monesti varsinkin lapsille etsitään netistä mahdollisimman halpaa liittymää, jolla onnistuu soittaminen vanhemmille ja muille läheisille, sekä sopiva määrä nettikäyttöä ilman yllättäviä kuluja. Esimerkiksi DNA tarjoaa halvan nettiliittymän alle 20€ kuussa, joka sisältää rajattoman määrän dataa, sekä hyvin halvat puhelut ja viestit.

Tätä liittymää suosittelemme vähän vanhemmille lapsille, mutta miksei myös nuoremmille. Lasten ensiliittymäksi suosittelemme tällä hetkellä Moi Potti 12 euron liittymää, joka tarjoaa aivan riittävästi dataa, ja datan käyttöä voi vahtia vanhemman puhelimesta tai tietokoneelta vaikka reaaliajassa. Samalla myös vanhempien ja muiden perheenjäsenien kannattaa miettiä, että riittäisikö tuo 6 gigaa dataa kuukaudeksi. (Huom. jos ostat Moi:ta useamman liittymän, yhdistyy kaikkien liittymien datapaketti yhdeksi isoksi datapaketiksi jaettavaksi koko perheelle.

Lue lisää liittymäsuosituksista lapsille täältä!

Liittymä tehokäyttäjälle kaikilla ominaisuuksilla

Tehokäyttäjiä ovat usein esimerkiksi yrittäjät, tai ihmiset jotka käyttävät paljon mobiilinettiä ja puhuvat runsaasti puhelimessa. Olemme jaotelleet tehokäyttäjille suunnatut liittymät nettipainotteisiin paketteihin rajattomilla datapaketeilla ja erittäin nopealla netillä, sekä paketteihin jotka tarjoavat paljon puhetta ja viestejä.

Nopeimmat tehokäyttäjille tehdyt nettiliittymät sisältävät jopa 300 megabittiin sekunnissa yltävän 5G netin rajattomalla datalla. Tälläisestä paketista riittää tarpeeksi kaistaa vaikka 4K videoiden katsomiseen, ja se sopii mainiosti esimerkiksi läppärin kaveriksi, jolloin puhelimesta on kätevä jakaa turvallinen netti omaan tietokoneeseen liikkeellä ollessa.

Klikkaa kaikkiin teholiittymiin ja lunasta parhaat tarjoukset!

Liittymä ilman nettiä

Joskus etsinnässä saattaa olla halvin puhelinliittymä ilman nettiä. Koska netin käyttö puhelimella on nykypäivänä jo hyvin yleistä, yleensä tällaista liittymää haetaan esimerkiksi kakkospuhelimeen tai vaikka vanhukselle joka ei halua nettiä käyttää.

Puhelinliittymä ilman nettiä alkaa nykyään olla jo melkein harvinaisuus, mutta ”puhelinliittymät ilman nettiä” -sivultamme löydät parhaat liittymät tästä kategoriasta.

 

1.

Suomen edullisin puhelinliittymä

Hinta 12€/kk. Sisältää 6Gt/kk dataa (riittää useimmalle suomalaiselle). Ei määräaikaisuutta. Ei avausmaksua.

2.

Halvin rajaton 5g nettiliittymä

Moi Mobiilin 5G liittymä 400Mbit. 19€kk. Ei määräaikaisuutta. Ei avausmaksua.

3.

Telia Rajaton 200M erikoistarjous

Telia tarjoaa nyt erityistarjouksena rajattoman 200M 4G netillä varustetun liittymänsä. Tarjolla myös Telia 300M ja 450M lisänopeudet muutaman euron lisämaksusta!

4.

DNA:n 4G liittymä

Hinta 24,99€/kk + avausmaksu 6,90€. Tarjous voimassa ensimmäiset 12kk. Ei määräaikaisuutta.

6.

DNA:n lippulaivaliittymä. "Liittymä joka kattaa kaiken"

Hinta 49,90€/kk + avausmaksu 6,90€. Ei määräaikaisuutta.

7.

400 Mbit/s 5G netti rajattomalla datalla

Alennettu hinta 31,99€/kk + avausmaksu 6,90€. Ei määräaikaa.

8.

DNA:n suosituin liittymä

Hinta 36,99€/kk + avausmaksu 6,90€. Tarjous voimassa ensimmäiset 12kk. Ei määräaikaisuutta.

9.

DNA:n hinta-laatusuhteelta paras nettiliittymä

Hinta 15,90€/kk + avausmaksu 6,90€. Ei määräaikaisuutta.

10.

Halvin rajaton 300Mb/s nettiliittymä

Hinta koostuu 4G-simmin perushinnasta 6€/kk + rajattomasta 300Mbit/s netistä 17€/kk. Yhteensä 23€/kk. Ei määräaikaisuutta. Ei avausmaksua.

11.

Telia Dot Liittymä

Telia Dot on Telian tarjoama liittymävaihtoehto, joka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän mobiilin käyttäjän tarpeisiin. Se tarjoaa joustavuutta, reiluutta ja monia etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan monille kuluttajille.