Moi Mobiili Rajaton 18€ liittymä

Moi tarjoaa myös tehokkaammille käyttäjille suunnatun vaihtoehdon. Mikäli MOI:n 6 euron halvin liittymä ei miellytä 4 gigan rajoituksen takia, on vaihtoehtona ottaa tähän samaan upeaan liittymään rajaton datapaketti! Valitessasi Moi:n halvinta 6 euron liittymää, kannattaa ottaa tilausvaiheessa käyttöön RAJATON DATA (+12 €/kk). Se sopii nimenomaan niille, jotka kuluttavat dataa päivittäin esimerkiksi somessa. Näin markkinoiden halvin liittymä, muuttuu silmänkäänteessä markkinoiden halvimmaksi ja rajattomaksi 4G liittymäksi! Helppoa kuin lumityöt juhannuksena!

Moi Mobiilin liittymien viesti- / puheluhinnoittelu on entistä reilumpi. Puhelut ja viestit maksavat 0,055€/min ja 0,055€/kpl sekä katto hinta puheluille on enintään +4€/kk. Jos siis joudut soittamaan tai lähettämään viestejä jostain syystä paljon, ei puhelinlaskun paisumista tarvitse jännittää.

Rajattoman liittymän datapottiin sisältyy rajaton määrä dataa per simmi, ja kuten 6 euron karvalakkimallissa, se on yhteisesti jaettavissa kaikkien käyttäjien kesken. Datarohmuille tämä liittymä on unelmatarjous, ja voittaa kovimmat kilpailijat kuten Elisan ja DNA:n mennen tullen hinta/laatusuhteessa!

Tällä paketilla voi myös huoletta surffailla EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 2 gigatavuun saakka. Moi:n omalla reaaliajassa toimivalla datalaskurilla pysyt myös perillä siitä, kuinka paljon dataa on kulunut ja paljonko sitä on jäljellä. Koska MOI on asiakkaan tyytyväisyyteen panostava operaattori ei sinun tarvitse ulkomaillakaan pelätä surffailua ja datankäyttöäsi!

moi mobiili puhelinliittymä logo

Halvin rajaton nettiliittymä

Siirry ostamaan