Puhelinliittymä lapselle

Monesti vanhemmat miettivät millaista puhelinliittymää lapselle oikein kannattaa hommata. Mikä on paras puhelinliittymä lapselle? Puhelinliittymää miettiessä lapselle kannattaa ottaa huomioon lapsen ikä ja puhelimen käyttötarkoitus ja verrata liittymä vaihtoehtoja lapsen tarpeiden mukaan. Yleisesti yksi merkittävimpiä tekijöitä lapsen puhelinliittymän hankinnassa on tietenkin hinta. Muitakin tekijöitä kannattaa kuitenkin ottaa huomioon. Kannattaa miettiä tarvitseeko lapsi nettipakettia, ja jos tarvitsee niin kuinka suuren? Monesti operaattorit tarjoavat halvempia, tai ilmaisia puheminuutteja perheen sisäisiin puheluihin. Jos lapselle on tarkoitus hankkia samaan aikaan myös puhelin, kannattaa operaattoreiden sivuilta tarkistaa saako puhelinta ostettaessa ja liittymästä alennusta. Kaikkein halvimman puhelinliittymän lapselle tällä hetkellä tarjoaa Moi mobiili, jonka 6€/kk maksava liittymä sisältää 4G dataa, joka on tarpeeksi lapsen koko kuukausikäyttöä varten. Kuukausimaksullisten liittymien lisäksi kannattaa katsoa myös parhaat prepaid liittymät. Jos etsinnässä on liittymä ainoastaan nettikäyttöön, katso halvin nettiliittymä -sivumme!

puhelinliittymä lapselle MOI mobiililta

Tämän hetken parhaat puhelinliittymät tästä

MOI
kuukaudessa
6€
Tämän hetken halvin!
Moi puhelinliittymä tarjous
Suomen paras hinta-laatusuhde
4G netti
Tutustu liittymään!
DNA
kuukaudessa
24.90€
Paras liittymätarjous!
Dna puhelinliittymä tarjous
Kaikki tarvittavat ominaisuudet
Ei piilokuluja
Rajaton 4G netti
Tutustu liittymään!

Parhaat paketit lapselle kilpailutettuun hintaan

Yllä listatut paketit ovat Halvinliittyma.comin suosittelemat puhelinliittymät lapselle (tai miksei aikuisellekkin kevyempään käyttöön). Alla olevat ”liittymät lapselle” ovat kaikki hyviä valintoja ja DNA:n liittymiin kuuluu valmiiksi rajaton netti. Myös Moi:n liittymiin saa helposti ja halvalla rajattomat datapaketit.

DNA Äly 21M
kuukaudessa
13.90€
Kaikkeen peruskättöön
Dna halvin puhelinliittymä
Rajaton netti
Halvat puhelut ja tekstiviestit
Ei piilokuluja
Ei määräaikaisuutta
Tutustu liittymään
MOI Mobiili
kuukaudessa
6€
Halpa kevyempään kättöön
Moi halvin liittymä
4G netti
Hyvä laajennettavuus
Kevyeen käyttöön
Ei määräaikaisuutta eikä piilokuluja
Lue lisää!
DNA Mini Data
kuukaudessa
4.90€
Hyvin kevyeen käyttöön
Dna halvin puhelinliittymä
Esimerkiksi lapsen ensiliittymäksi
Halvat puhelut ja viestit
Sisältää rajattoman netin (3G)
Ei piilokuluja eikä määräaikaisuutta!
Tutustu liittymään

Halvin puhelinliittymä lapselle

Nykypäivänä lasten puhelimen käyttö pyörii entistä enemmän internetin ympärillä. Käytännösä viestiminen ja jopa puhelut hoituvat lapsilta sovelluksilla jotka toimivat netin ylitse. Esimerkiksi tekstiviestejä ei enää juurikaan lähetellä, vaan WhatsAppin kaltaiset sovellukset ovat alkaneet korvata perinteisemmät viestit. Puheluita lapset saattavat vielä soitella, mutta niitäkin pääasiassa vanhemmilleen tai muille läheisimmille ihmisille. Kun alat miettiä mikä olisi paras puhelinliittymä lapselle, kannattaa etsintä aloittaa liittymistä joissa on mieluiten rajaton internet yhteys, ja vähintään 3G:n maksiminopeus noin 21Mbit/s. 4G datapaketeilla päästään tarvittaessa jo 100 megabitin tai jopa 300 megabitin sekuntinopeuksiin, mutta yleisesti ottaen lasten puhelimilla käyttämiin sovelluksiin riittää hieman hitaampikin yhteys. Monet operaattorit tarjoavat myös puheluiden minuuttihintoihin alennusta, tai ne ovat jopa ilmaisia perheen kesken tai saman operaattorin sisällä. MOI mobiilin liittymät ovat tällä hetkellä houkuttelevia valintoja esimerkiksi perheen tai lapsen liittymäksi, sillä niissä datan käyttö on jaettu koko perheen kesken ja puhelut, sekä viestit ovat hyvin halpoja. Moi:n useamman simmin liittymällä saa tällähetkellä rakennettua halvimman puhelinliittymän lapselle tai liittymäpaketin perheelle.

Vaihtoehtona myös prepaid liittymä lapselle

Lapselle kannattaa harkita myös etukäteen ladattavaa prepaidliittymää. Prepaid liittymä lapselle on yksi turvallisimmista ja varmimmista vaihtoehdoista ilman ylimääräisiä kuukausilaskuja. Prepaidliittymiin saa nykyään puheluiden ja tekstiviestien lisäksi myös mobiilidataa halpaan hintaan. Prepaidliittymä on hyvä tapa opettaa lapselle puhelinliittymän käytön rajoja, ja samalla vanhemmat välttyvät ikäviltä yllätyksiltä kuukausilaskussa. Prepaidliittymillä ei yleensä pysty soittamaan esimerkiksi palvelunumeroihin, mutta jos lapsi näitä vahingossa käyttäisi, ei lasku pääse kasvamaan etukäteen maksettua prepaid summaa suuremmaksi.

DNA Super Prepaid
Mahdollisuus rajattomaan nettiin
Puhelut ja viestit 0.066€/min/kpl
Mahdollisuus valita erilaisia nettipaketteja
Maksa käytön mukaan
Tutustu prepaidiin!
DNA Dataprepaid
Tablettiin tai mokkulaan!
Jopa 300 Mbit/s netti esim. mokkulaan
Maksa vain käytöstä!
Ei suositeltu puhelinliittymäksi, vaan liikkuvaksi laajakaistaksi
Tutustu prepaidiin!

Puhelinliittymät pieneen käyttöön

Monelle ihmiselle puhelinliittymän käyttö on hyvin pientä. Tässä tapauksessa operaattoreiden mainostamista lisä-ominaisuuksista ei ole järkeä maksaa, vaan kannattaa ottaa puhelinliittymä, joka on räätälöity pienempään käyttöön. Ensimmäisen puhelinliittymän lapselle ei tarvitse sisältää kaikkia hienouksia sillä onhan lapsi vasta opettelemassa puhelimen käyttöä. Vähäiseen käyttöön tarkoitetut puhelinliittymät sisältävät yleensä pienemmät nettipaketit, vähemmän puheaikaa ja tekstiviestejä, eikä näissä puhelinliittymissä tarvitse tulla mukana ulkomaan käyttöön tarkoitettuja ominaisuuksia. Monesti operaattoreiden tarjoamat rajattomat nettipaketit ovat aivan turhia, ja monelle ihmiselle riittää esimerkiksi moi mobiilin 6€ liittymän sisältämä 4 Gigatavua 4G dataa.

Pienemmän liittymän valitsijan on tulevaisuudessa monesti helppo siirtyä tarvittaessa suurempaan puhelinliittymään tai kasvattaa esimerkiksi internet-pakettia. Kaikilla suomalaisilla operaattoreilla liittymäpakettien muokkaaminen onnistuu yleensä suoraan verkosta ja puhelinnumero on helppo säilyttää samana vaikka siirtyisi operaattorilta toiseen. Helpon siirtymisen takia hintojen aktiivinen seuraaminen onkin järkevää, sillä puhelinliittymä vertailun avulla pystyy säästämään jopa satoja euroja vuodessa. Puhelinliittymää voi siis muuttaa helposti lapsen varttuessa. Ensimmäinen puhelinliittymä lapselle on usein kevyt, mutta vanhetessa lapsen puhelin käyttö muuttuu ja uusi liittymä onkin sitten helppo muokata sen aikaisten tarpeiden mukaiseksi.

Puhelinliittymä pelkällä netillä

Älä maksa turhaan ylimääräisistä puhepaketeista, jos niille ei todella ole tarvetta. Puhelimilla käytetään entistä enemmän internettiä, ja osa ihmisistä puhuu puhelimessa tai lähettää tavallisia tekstiviestejä hyvin harvoin, sillä kommunikointi toimii helposti internetin välityksellä. Olisiko puhelinliittymä ilman nettiä sopiva puhelinliittymä lapselle ? Tässä tapauksessa kannattaa suunnata Halvin liittymä :n Nettiliittymät puhelinliittymä vertailu sivulle!

Osta liittymä ja puhelin samassa paketissa

Monesti lapselle liittymän vaihdon tai oston yhteydessä saatetaan myös vaihtaa puhelinta uuteen. Monesti uutta laitetta tai liittymää katsottaessa kannattaa tarkistaa myös ajankohtaiset laitetarjoukset. Nykypäivänä operaattoreiden kovan kilpailun takia laitteiden hinnat ovat tarjouksia luukunottamatta jo valmiiksi niin alhaalla, että tinkimään niissä ei juuri pysyt. Tämän takia ei yleensä ole hyötyä enää lähteä operaattorin liikeeseen ostamaan uutta laitetta, vaan liittymä ja laiteostot tapahtuvat helpoiten suoraan netissä. Netistä ostetut liittymät saa usein nopealla aikataululla käyttöön, ja laitteet pystyy tilaamaan vaikka suoraan omalle kotiovelle. Voit tutustua lisää operaattoreiden verkkokauppoihin esimerkiksi DNA:n tai MOI mobiilin -sivuilla. Monesti liittymä lapselle tulee mieleen esimerkiksi koulujen alkujen aikaan, monelle ostetaankin ensimmäinen laite ja liittymä esimerkiksi esikouluun lähdettäessä. Tällä sivulla listatut liittymät kattavatkin lähes kaiken käytön aina esikoulusta ylä-aste ikäisille lapsille, hintamme ovat aina ajantasaiset ja vakuutamme että sivun kautta ostetut liittymät tarjoavat parasta hinta-laatusuhdetta etkä maksa turhasta.