MOI Liittymät

Moi liittym√§t ovat Moi Mobiilin on uusimpia virtuaalioperaattori Suomen markkinoilla. MOI Mobiilin omistaa DNA, joten Moi liittym√§t toimivat DNA:n nopeassa verkossa. MOI Mobiili tunnetaan sen halvoista hinnoista sek√§ mainoksista, joissa sanotaan ‚ÄĚsimmien simmi‚ÄĚ. Moni suomalainen on varmasti n√§hnyt t√§m√§n operaattorin mainoksen televisiossa, sill√§ he ovat tehneet yhteisty√∂t√§ isojen suomalaisten ohjelmien kanssa, kuten J√§√§kiekon MM kisojen.

 • 2016 Virtuaalioperaattori MOI Mobiili perustettiin. Virtuaalioperaattorilla tarkoitetaan operaattoria, jolla ei ole omaa matkapuhelinverkkoa. T√§ss√§ tapauksessa MOI Mobiili vuokrasi verkkoa DNA:lta.
 • 2017 MOI Mobiili oli myynyt kes√§√§n 2017 menness√§ kymmeni√§ tuhansia liittymi√§.
 • 2019 DNA ilmoitti ostavansa MOI Mobiilin. DNA s√§ilytti MOI Mobiilin br√§ndin ja tuotteita myyd√§√§n entiseen tapaan.
Moi Mobiili Potti – Edullinen Kestosuosikki

Moi Mobiili Potti – Edullinen Kestosuosikki

Hinta 12‚ā¨/kk. Sis√§lt√§√§ 6Gt/kk dataa (riitt√§√§ useimmalle suomalaiselle). Ei m√§√§r√§aikaisuutta. Ei avausmaksua.
Moi Mobiili Reilu 5G 400M

Moi Mobiili Reilu 5G 400M

Moi Mobiilin 5G liittym√§ 400Mbit. 19‚ā¨kk. Ei m√§√§r√§aikaisuutta. Ei avausmaksua.

Mikä on moi mobiili?

Moi mobiilin visio heti perustaessa oli luoda Suomen asiakasl√§ht√∂isin ‚Äúpalveluoperaattori‚ÄĚ. ‚ÄĚMit√§ jos perustettaisiin sellainen matkapuhelinoperaattori, joka suunnittelee kaiken asiakkaan l√§ht√∂kohdista? Love operator. Operaattori, jossa asiakkaan edut m√§√§r√§isiv√§t kaiken tekemisen‚ÄĚ Petri, toimitusjohtaja Moi perustuu p√§√§asiassa datakatollisiin, nopeisiin 4g liittymiin, eli ‚Äúsimmeihin‚ÄĚ. Sinua ei sidota pitkiin m√§√§r√§aikaisiin sopimuksiin, vaan sinulla on mahdollisuus k√§ytt√§√§ joustavasti Moi:n edullista ja kustomoitavaa simmi√§.

MOI Mobiili vahvuudet

 • Markkinoiden halvimmat liittym√§t
 • Sopivat liittym√§t lapsille, opiskelijoille ja henkil√∂ille, jotka ei k√§yt√§ puhelimen netti paljoa
 • Liittym√§√§ helppo hallita ja muokata Mun MOI-palvelusta reaaliajassa
 • Data-aresti, jonka voi asettaa lapsille, jotta p√§ivitt√§inen ruutuaika ei ylity
 • Puhelut ja tekstiviestit kuussa korkeintaan 4‚ā¨
 • Datapotin jako perheen liittymien kesken

Mitä MOI:n simmeihin kuuluu?

Moi:n liittymist√§ on riisuttu kaikki turha pois, joka mahdollisti eritt√§in edulliset 4G liittym√§t. Liittym√§t sis√§lt√§v√§t rajallisen m√§√§r√§n dataa kuussa, monelle t√§m√§ saattaa kuulostaa v√§h√§iselle, mutta t√§m√§ oikeasti riitt√§√§ valtaosalle hyvin ‚Äď varsinkin jos hy√∂dynn√§t Moi:n simmien jaettua dataa.

Voit ostaa useamman simmin ja jakaa ne esimerkiksi puhelimen, tabletin & WiFiin. Datakatto ei ole sidottu yhteen simmiin, vaan se on jaettu kaikkien liittymien kesken. Jos satut menem√§√§n maksetun liikenteen yli, lis√§liikenne maksaa vain 1.5‚ā¨/alkava giga. Moi ei ole kuitenkaan unohtanut tehok√§ytt√§ji√§, rajaton liikenne maksaa vain 12‚ā¨/kk per laite.

Moi lupaa:

 • Yritt√§√§ tehd√§ kaiken asiakkaan ehdoilla.
 • Helpottaa ja nopeuttaa arkea.
 • Kuunnella ihmisi√§
 • Olla toimialan uudistaja, positiivinen anarkisti
 • Olla rehellinen ja avoin
 • Rakastaa teit√§!

Lue moi kokemuksia klikkaamalla!

MOI mobiili liittymät

Kaikissa MOI Mobiilin liittymiss√§ kotimaan¬†puhelut ja tekstiviestit ovat 0,055‚ā¨/min¬†ja¬†0,055‚ā¨/kpl, jos k√§ytt√§√§ v√§hemm√§n kuin 4‚ā¨/kk. T√§m√§ tarkoittaa sit√§, ett√§ kotimaan puheluista ja tekstiviesteist√§ ei voi tulla kuin¬†korkeintaan 4‚ā¨ puhelinlasku kuussa.

Puhelut ja tekstiviestit 4‚ā¨ hintaan niin paljon kuin haluat. Liittymiss√§¬†ei ole m√§√§r√§aikaa, joten voit vaihtaa liittym√§√§, milloin haluat. Jos etsinn√§ss√§ on halvin liittym√§, sen l√∂yd√§t MOI Mobiilin valikoimasta.

Moi Laitenetti

Moi Laitenetti

Moi laitenetti hinta alkaen 4‚ā¨/kk
Moi Mobiili Reilu 5G 1000M

Moi Mobiili Reilu 5G 1000M

Moi Mobiili Rajaton 4G

Moi Mobiili Rajaton 4G

Hinta koostuu 4G-simmin perushinnasta 6‚ā¨/kk + rajattomasta 300Mbit/s netist√§ 17‚ā¨/kk. Yhteens√§ 23‚ā¨/kk. Ei m√§√§r√§aikaisuutta. Ei avausmaksua.
Moi Mobiili Potti – Edullinen Kestosuosikki

Moi Mobiili Potti – Edullinen Kestosuosikki

Hinta 12‚ā¨/kk. Sis√§lt√§√§ 6Gt/kk dataa (riitt√§√§ useimmalle suomalaiselle). Ei m√§√§r√§aikaisuutta. Ei avausmaksua.
Moi Mobiili Reilu 5G 400M

Moi Mobiili Reilu 5G 400M

Moi Mobiilin 5G liittym√§ 400Mbit. 19‚ā¨kk. Ei m√§√§r√§aikaisuutta. Ei avausmaksua.

 

ūüďĪ¬†MOI Potti ‚Äď 12‚ā¨/kk

Asiakkaiden¬†suosikki Moi liittym√§¬†on t√§m√§.¬†Vain 12‚ā¨/kk¬†maksava liittym√§ antaa sinulle 100Mbit/s netin nopeuden DNA:n nopeassa ja kattavassa verkossa. Liittym√§ss√§ tulee datakatto vastaan¬†6 Gt kohdalla, mutta lis√§ data maksaa vain 1,50‚ā¨/Gt.¬†T√§m√§ liittym√§ on t√§ydellinen¬†henkil√∂lle, joka¬†ei surffaa paljoa puhelimella netiss√§. Jos sinulla on mahdollisuus liitty√§¬†WiFi-verkkoon t√∂iss√§ ja kotona, on 6 Gt dataa kuussa sinulle sopiva m√§√§r√§. Hintansa puolesta liittym√§ sopii hyvin¬†opiskelijoille, lapsille ja perheille.

MOI Potti sisältää oman konseptin nimeltä datapotti. Esimerkiksi, jos perheessä on kaksi 6 Gigan liittymää, niiden yhteenlaskettu Moi potti data on 12 Gigaa. Toinen liittymän käyttäjä käyttää datapotista vain 2Gt kuussa, jolloin toinen Moi Potti käyttäjä voi käyttää dataa 10Gt kuussa. Jokaisen Moi potti liittymän lisääminen tuo siis 6 Gt jaettavaa dataa.

Mun MOI-palvelusta näet reaaliaikaisen datan kulutuksen ja voit tehdä liittymiin muutoksia nopeasti. Myös data-aresti ominaisuudella voit rajoittaa lapsen mobiilidatan käyttöä, jotta lapsi ei vietä liikaa aikaa netissä. Tämän kaiken voit tehdä Mun MOI-palvelun kautta.

Kaiken tämän lisäksi MOI Potti liittymä sisältää 6 Gt/kk EU-roamingia. Matkustaessasi EU ja ETA maissa voit myös surffata netissä.

 

ūüďĪ¬†MOI Rajaton 4G 100M ‚Äď 18‚ā¨/kk

Halvinliittyma.com suosittelee tätä liittymää henkilölle, joka tarvitsee puhelimen nettiä päivittäisessä käytössä. MOI Rajaton 4G 100M liittymässä on rajaton netti ja netin nopeus on 100Mbit/s 4G-verkossa. Liittymä sopii loistavasti henkilölle, joka ei halua käyttää liikaa rahaa kuussa puhelinliittymään.

Opiskelijoille liittym√§ on hyv√§ valinta. MOI Rajaton 4G 100M liittym√§ on¬†markkinoiden halvin liittym√§ rajattomalla netill√§. Vain 18‚ā¨/kk maksamalla saat rajattoman netin 100Mbit/s nopeudella. Liittym√§ on ilman datakattoa. T√§m√§n lis√§ksi liittym√§√§n kuuluu kuukaudessa 10Gt EU-roamingia.

100Mbit/s on yleisin netin nopeus liittymäpaketeissa. Nopeus riittää HD-laatuisten videoiden katseluun sekä isojen tiedostojen lataamiseen. Netin nopeuteen kuitenkin vaikuttaa se millä alueella asut ja kuinka kaukana lähin tukiasema on. Jos asut kaukana tukiasemasta voi netin nopeus olla olematon, vaikka sinulla olisi nopea nettiyhteys puhelimessa. Tiesitkö, että mobiiliverkon kapasiteetti jaetaan samalla alueella olevien ihmisten kesken? Tämä tarkoittaa sitä, että tiettyinä ajankohtina kun verkossa on paljon käyttäjiä, niin jokaisen nettiyhteyden nopeus laskee.

 

ūüďĪ¬†MOI Rajaton 4G 200M ‚Äď 23‚ā¨/kk

T√§m√§n liittym√§n netin nopeus on¬†200 Mbit/s.¬†MOI Rajaton 5G 400M liittym√§¬†on vain 1‚ā¨ kalliimpi kuin MOI Rajaton 4G 200M liittym√§. Liittym√§ss√§ on¬†rajaton netti 4G-verkossa¬†ja liittym√§√§n kuuluu 18 Gt EU-roamingia kuukaudessa. MOI Rajaton 4G 200M on sarjassaan halvin liittym√§ ja t√§ydellinen henkil√∂lle, joka haluaa nopeamman nettiyhteyden puhelimeen.

200 Mbit/s netin nopeudella varmistat sujuvat lataukset ja nopeat latausajat. Sivut latautuvat nopeasti ja videot eivät töki. Pilvipalvelut, videon lataukset ja striimaukset ja konferenssipuhelut vaativat nopeamman netin, jotta latausajat eivät olisi pilvissä. Halvinliittyma.com suosittelee tätä liittymää sinulle, jos vietät paljon aikaa puhelimella ja hoidat jopa työasioita puhelimen netin välityksellä. MOI Rajaton 300M takaa sinulle rajattomasti dataa, nopeammat latausajat, jolloin sinulle jää enemmän aikaa oikeisiin asioihin.

ūüďĪ Moi mobiilin reilu 5g 1000 mbit s ja 400 mbit s

Moi Reilu 5G on uuden sukupolven matkapuhelinliittymä, joka tarjoaa huippunopean ja luotettavan yhteyden. Se on suunniteltu vastaamaan nykypäivän digitaalisen elämäntyylin vaatimuksiin, ja se on ihanteellinen niille, jotka haluavat nauttia parhaasta mahdollisesta nettiyhteydestä missä ja milloin tahansa.

Moi Mobiili Reilu 5G kuvake.

Yksi Reilu 5G -liittymän merkittävimmistä ominaisuuksista on sen tarjoama huippunopea datansiirto. 5G-teknologia mahdollistaa datansiirtonopeudet, jotka ovat moninkertaisesti nopeampia kuin perinteiset 4G-liittymät. Tämä tarkoittaa, että voit ladata ja lähettää suuria tiedostoja sekunneissa, katsella videoita ilman viiveitä ja pelata pelejä ilman katkoksia.

Liittymään löytyy myös 2 eri nopeus vaihtoehtoja, Reilu 5g 400 mbit s ja Reilu 5g 1000 mbit s. Tämä moi liittymä on siinä erikoinen, että se käyttää joustavasta 4G ja 5G verkkoa. Lisäksi mitä vähemmän käytät 5G yhteyttä sitä vähemmän maksat. Esimerkiksi jos satut olemaan Reilu 5g 400 mbit s paketilla kuukauden 4G alueella maksat vain 19 euroa kuukaudessa. Jos alueella taas pelittää 5G, koko kuukauden niin maksuun tulee 27 euroa kuukaudessa.

Toinen tärkeä ominaisuus on liittymän luotettavuus. Reilu 5G tarjoaa vakaan ja jatkuvan yhteyden, joka ei katkea edes ruuhkaisimmissa olosuhteissa. Myös puhe ja sms toimivat mainiosti. Tämä on erityisen tärkeää esimerkiksi silloin, kun teet etätöitä tai osallistut videokokouksiin.

Reilu 5G -liittymässä on myös muita etuja, kuten mahdollisuus yhdistää useita laitteita samaan liittymään ilman lisämaksua. Tämä tarkoittaa, että voit jakaa yhteyden esimerkiksi puhelimesi, tablet-laitteesi ja tietokoneesi välillä.

Moi Reilu 5G on tulevaisuuden liittymä, joka tarjoaa nopean, luotettavan ja ympäristöystävällisen yhteyden. Sekä nettiyhteys, ja puhelut ja tekstiviestit toimivat mainiosti. Reilu 5g on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla teknologian kehityksessä ja nauttia parhaasta mahdollisesta nettiyhteydestä.

ūüďĪ¬†Moi Laitenetti

Moi Mobiilin Laitenetti on suunniteltu erityisesti laitteille, jotka tarvitsevat jatkuvan yhteyden internetiin. Tämä liittymä on ihanteellinen esimerkiksi riistakameroille, valvontakameroille, lemmikkien älypannoille ja muihin laitteisiin, jotka vaativat luotettavan ja jatkuvan nettiyhteyden. Moi laitenetti on erityisesti suunniteltu laitteille, ja sillä on tiettyjä erityispiirteitä verrattuna tavanomaiseen sim-korttiin. Toinen nimitys tälle on M2M (machine to machine).

Laitenetti on suunniteltu laitteille, jotka eivät välttämättä tarvitse yhtä nopeaa nettiyhteyttä kuin esimerkiksi älypuhelimet. Yhteyden lähetysnopeus on suurempi kuin latausnopeus, mikä on päinvastoin kuin useimmissa puhelimiin tai kodin tukiasemiin tarkoitetuissa liittymissä.

Moi laitenetti kuva.

Hinnasto ja tekniset tiedot:

 • Kuukausihinta: 4‚ā¨/kk
 • Rajaton data
 • Latausnopeus: 0,512 Mbit/s
 • L√§hetysnopeus: 5 Mbit/s
 • SMS: 0,055 ‚ā¨/kpl
 • MMS: 0,07 ‚ā¨/kpl
 • Liittym√§√§n voi soittaa, mutta l√§htev√§t puhelut on estetty
 • Toimii vain Suomessa
 • PIN-kooditon SIM-kortti

Laitenetti on helppokäyttöinen: saat sim-kortin postissa tilauksen jälkeen, ja kun asetat sim-kortin laitteeseen, laite on heti netissä. Tämän avulla voit esimerkiksi etäohjata laitteita tai seurata, mitä tapahtuu tietyissä paikoissa, kuten mökillä tai riistaruokintapaikalla.

Laitenetti moi liittymät eivät siis sovi esimerkiksi lapselle liittymäksi, sillä nämä liittymät ovat vain laite käyttöön. Puhelut ja tekstiviestit eivät pelaa näissä liittymissä.

Laitenetti tarjoaa siis luotettavan ja edullisen ratkaisun erilaisille laitteille, jotka tarvitsevat jatkuvan ja luotettavan nettiyhteyden.

Mun Moi – oma hallintapaneelisi

Moi Mobiili on tuonut kuluttajille uudenlaisen tavan hallita ja seurata puhelinliittymi√§√§n. T√§m√§ palvelu on nimelt√§√§n ”Mun Moi”. Se on palvelu, jossa voit seurata simmiesi kulutusta reaaliaikaisesti ja tehd√§ muutoksia palveluihisi milloin tahansa. T√§m√§n avulla sinun on helppo hallita Moi liittym√§t. Voit tehd√§ my√∂s muutoksia tarpeidesi mukaan.

Reaaliaikainen seuranta

Yksi Mun Moi -palvelun keskeisistä ominaisuuksista on reaaliaikainen näkymä kaikkiin tiliisi kuuluvien, näet tietoa puheluista ja tekstiviesteistä, simmien kulutukseen.

Voit seurata kuinka monta minuuttia, gigaa ja tekstiviestiä olet käyttänyt. Tämä auttaa sinua ymmärtämään kulutustottumuksiasi paremmin ja tekemään tarvittavia muutoksia liittymäsi asetuksiin.

Joustavuus ja muokattavuus

Mun Moi antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa liittymätyyppiä milloin tahansa. Jos huomaat, että tarvitset enemmän dataa tai puhetta, voit helposti vaihtaa liittymätyyppiä. Tämä tarkoittaa, että et ole sidottu yhteen liittymään, vaan voit mukauttaa sitä tarpeidesi mukaan.

Lisäksi voit tehdä muita muutoksia, kuten rajoittaa käyttöä simmikohtaisesti. Voit esimerkiksi kytkeä maksulliset palvelut, ulkomaankäytön tai datan kokonaan pois päältä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hallita liittymääsi juuri niin kuin haluat. Kun vaihdat liittymäsi moille kannattaa tämä palvelu ottaa ehdottomasti käyttöösi.

Maksaminen ja laskutus

Mun Moi -palvelussa on myös helppo ja luotettava maksujärjestelmä. Voit maksaa laskusi korttiveloituksella, ja laskutus on selkeää ja yksinkertaista.

Kiinteä kuukausimaksu veloitetaan aina laskutuskauden alussa, joka peritään ensimmäisessä laskussa. Samalla veloitetaan edellisen laskutuskauden mahdolliset muut kulut, kuten moi liittymät ja niiden puhelut ja tekstiviestit.

Mun Moi on moderni ja k√§ytt√§j√§yst√§v√§llinen tapa hallita puhelinliittymi√§si. Se antaa sinulle vapauden ja joustavuuden mukauttaa liittym√§√§si tarpeidesi mukaan. Ei en√§√§ jonotusta asiakaspalveluun tai monimutkaisia laskuja ‚Äď kaikki on nyt omissa k√§siss√§si.

On tärkeää vielä mainita, että liittymän avausmaksu ja sulkumaksu Mun Moi palvelussa ovat maksuttomia. Asiakaspalvelussa ne maksavat.

Moi kokemuksia

Moi mobiili on operaattorialalla Suomessa hyvin uusi tulokas, ja sen takia moni etsiikin internetistä muiden ihmisten Moi liittymät kokemuksia. Tämä suomalainen operaattori toimii DNA:n verkossa, joten kuuluvuuden osalta Moi liittymä toimii Suomessa yhtä hyvin kuin DNA liittymät. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Moi liittymien kuuluvuus on operaattoreiden huippuluokkaa.

Operaattori on tullut Suomen markkinoille hieman erilaisella hinnoittelumallilla, jossa liittymien datan k√§yt√∂n voi jakaa useammalle k√§ytt√§j√§lle. Aikoinaan halvin Moi liittym√§ oli, jopa vain 6‚ā¨. Nyky√§√§n 12‚ā¨ kuukausimaksulla saat itsellesi Moi liittym√§n, joka riitt√§√§ yll√§tt√§v√§n moneen (allekirjoittaneelta l√∂ytyy kyseinen liittym√§).

Liittymä ei sido käyttäjiään millään määräaikaisuuksilla, vaan liittymään voi vaihtaa toiselle operaattorille koska tahansa. Myös liittymään siirtyminen on helppoa, sillä oman nykyisen numeron saa siirrettyä helposti ja nopeasti uudelle operaattorille jo tilausvaiheessa. Numeron siirtäminen on ilmaista.

Moi liittymä käyttäjämäärä Suomessa on viimeisten vuosien aikana kasvanut räjähdysmäisesti, kiitos edullisen hinnoittelumallin ansiosta, jossa ei käytännössä makseta mistään ylimääräisestä. Vaikka halvimpaan liittymämalliin kuuluu vain 6 gt mobiilidataa, riittää se yllättävän hyvin myös kovemmalle käyttäjälle kuukauden ajaksi.

Asiakaspalvelu on myös aina valmis auttamaan ja heidät tavoittaakin helposti vaikkapa verkkosivuilta chatissa, puhelimitse ja hieman kiireettömämmällä asialla lomakkeella.

Jos p√§√§asiassa k√§yt√§t esimerkiksi videoiden katsomiseen ja striimaamiseen WiFi yhteytt√§ t√∂iss√§, koulussa tai kotona, tippuu datan k√§ytt√∂si kuukausitasolla huomattavasti. Moi liittym√§t ovat muuttaneet oman internetink√§yt√∂n seuranta on my√∂s mielenkiintoiseksi ‚ÄĚharrastukseksi‚ÄĚ, sill√§ datan k√§yt√∂ll√§ pystyy oikeasti Moin tapauksessa s√§√§st√§m√§√§n suuriakin summia rahaa vuositasolla.

Tässä pikaisesti allekirjoittaneen henkilökohtaisia moi kokemuksia ruudun toiselta puolelta, suosittelemme tätä liittymää! Jos sinua kiinnostaa muidenkin operaattoreiden nettiliittymät, kuin Moi liittymät, katso nettiliittymät sivuamme.

Moi Mobiilin hallintapaneeli mahdollistaa monenlaista seurantaa ja asetusten säätämistä reaaliajassa. Selainversion lisäksi Moi Mobiililta löytyy myös puhelimeen asennettava sovellus josta voi vielä helpommin seurata esimerkiksi omaa datankäyttöä ja vaikkapa lasten datapaketteja.

Usein Kysytyt Kysymykset ‚Äď MOI Mobiili

 • Mit√§ voin tehd√§ 100Mbit/s nopeuden netill√§?

Selata sosiaalista mediaa, vastata sähköposteihin, ladata tiedostoja ja katsoa videoita.

 • Mik√§ on MOI Mobiilin halvin liittym√§?

T√§ll√§ hetkell√§ MOI Mobiilin halvin Moi liittym√§ on Moi Potti ‚Äď 12‚ā¨/kk, jossa on 6Gt datakatto. Halvin Moi liittym√§ rajattoman datan netill√§ on MOI Rajaton 4G 100M ‚Äď 18‚ā¨/kk.

 • Mit√§ EU-roaming on?

Roaming = ylimääräinen nettivierailu maksu. Puhelimen käyttöä ulkomailla pidetään roamingina. Jos käytät puhelinta ulkomailla, esimerkiksi lomareissulla, ja lähetät viestin Espanjasta Suomeen, veloitetaan sinulta liittymäsi mukainen kotimaan tekstiviestin hinta.MOI Mobiilin tapauksessa, kun liittymässä on 10Gt/kk EU-roamingia, se tarkoittaa sitä, että voit surffata EU ja ETA maissa netissä 10Gt edestä ilman, että sinulle tulee lisämaksua netin käytöstä. Lähi itä ja euraasia alueilla on suositeltavaa hankkia paikallinen prepaid