Halvin nettiliittymä vertailut ja tarjoukset

Nyky√§√§n l√§hes kaikki puhelimen palvelut toimivat internetin kautta. Halvin nettiliittym√§ listauksesta l√∂yd√§t liittym√§t, joissa et maksa puhe-paketeista tai muista lis√§ ominaisuuksista. Halpa nettiliittym√§ sopii t√§ydellisesti henkil√∂lle, joka k√§ytt√§v√§t puhelinta netti painotteisesti ja hoitaa viestittelyns√§ esimerkiksi Whatsappin tai jonkin muun sovelluksen kautta. Viel√§ muutama vuosi sitten ‚Äúhalpa nettiliittym√§‚ÄĚ kuulosti mahdottomalta, mutta viimeisten vuosien aikana nettiliittymien hinnat ovat tulleet reilusti alasp√§in ja samaan aikaan internet teknologiat ovat kehittyneet ja kuuluvuusalueet kasvaneet. Esimerkiksi DNA:lta saa rajattomalla netill√§ varustetun liittym√§n alle 14 eurolla kuukaudessa. Nykyp√§iv√§n√§ nettiliittym√§t ovat l√§hes aina rajattomia, mutta kannattaa tarkistaa asia viel√§ liittym√§√§ ostaessa. T√§lle sivulle listatuissa liittymiss√§ on aina varmasti rajaton netti ja halvin mahdollinen hinta, jotta pettymyksi√§ ja piilokuluja ei p√§√§se syntym√§√§n.

Pikalinkit: Parhaat nettiliittymätarjouksetSäästä satasia kilpailuttamallaNettiliittymän ominaisuudetNettiliittymä ja sen kilpailuttaminenHalvin nettiliittymä 2018

moi mobiili halvin nettiliittymä

Parhaat nettiliittymä tarjoukset nopeasti tästä!

MOI
kuukaudessa
6‚ā¨
Tämän hetken halvin!
Moi puhelinliittymä tarjous
Suomen paras hinta-laatusuhde
4G netti
Tutustu liittymään!
DNA
kuukaudessa
24.90‚ā¨
Paras liittymätarjous!
Dna puhelinliittymä tarjous
Kaikki tarvittavat ominaisuudet
Ei piilokuluja
Rajaton 4G netti
Tutustu liittymään!

Vertaa ja kilpailuta nettiliittymä Рsäästöt jopa satasia

Puhelinliittymien hinnat muuttuvat jatkuvasti, ja puhelinmyyjien myynti yrityksistä ei tavan tallaaja saa mitään selvää. Sivuiltamme löydät ajantasaisen tiedon halvimmista nettiliittymistä ja sinulle sopivimmista puhelinliittymistä tai paketeista. Hyvin tehty kilpailutus tiputtaa perheen puhelinlaskua monesti jopa sadoilla euroilla vuodessa. Säästöä syntyy sekä hyvien tarjouksien, että oikeasti käyttäjälle sopivien liittymien ansioista.
Kun vertailet puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia, kannattaa ensin hetki miettiä millaista liittymää sinä tai muut perheenjäsenet tarvitsevat. Jokaisella puhelimen käyttäjällä on erilaiset tarpeet omalle puhelinliittymälleen.

Ensimmäisen puhelimen saava lapsi vielä harjoittelee puhelimen käyttöä, eikä tarvitse kaikkia niitä ominaisuuksia, joita esimerkiksi perheen teini tarvitsee. Nuori taas tuskin puhuu puhelimessa niin paljon kuin käyttää esimerkiksi Whatsappia tai muita sosiaalisen median sovelluksia, jolloin halvin nettiliittymä kuitenkin ilman datakattoa voisi olla paras vaihtoehto hänelle. Jos sinulla puhelin on lähinnä soittamiseen ei silloin netillä ole niin suurta merkitystä.

Riittääkö liittymään esimerkiksi pelkkä mobiililaajakaista, vai pitääkö siitä löytyä myös puhe- ja tekstiviestipaketti vai olisiko prepaid- liittymä kenties sinua varten? Monet käyttäjät maksavat puhelinliittymä laskuissa suuriakin summia ylimääräistä ominaisuuksista, joita he eivät todellisuudessa edes käytä. Tällä sivulla pääset vertaamaan juuri sinulle sopivia nettiliittymiä oli se sitten halvin nettiliittymä tai hieman kattavampi vaihtoehto. Jos kaipaat vielä enemmän säästöä liittymää vaihtamalla, suuntaa esimerkiksi halvin liittymä -vertailusivulle!

MOI rajaton liittymä
kuukaudessa
18‚ā¨
Rajaton netti järkihintaan
Moi puhelinliittymä tarjous
Rajaton 4G netti
DNA:n verkossa, joten ei huolta kuuluvuudesta
Halvat puhelut ja viestit!
Lue lisää liittymästä
Elisa Saunalahti 4G premium
kuukaudessa
29,90‚ā¨
Kovimpaankin käyttöön
Elisa nettiliittymä
Rajaton ja huippunopea 4G
Reilusti myös EU-dataa
Ei sitoutumispakkoa
Tarkista liittymä!

Nettiliittymä ja sen ominaisuudet

Nettiliittymä eriteltiin vielä muutama vuosi sitten tavallisista puhelinliittymistä, sillä internetti puhelimissa ei ollut niin yleistä. Nykypäivänä netin käyttö puhelimella on kasvanut räjähdysmäisesti ja käytännössä jokaisesta puhelinliittymästä löytyy mahdollisuus käyttää nettiä halvalla. Nettiliittymä on siis yleistynyt valtavasti, eikä sitä enää juurikaan erotella tavan puhelinliittymästä. Nettiliittymien erot syntyvät nykypäivänä pääasiassa datapaketin rajallisuudesta tai rajattomuudesta, sekä internetyhteyden nopeudesta. Nykyään nettiliittymiä myydään sekä 3G että 4G ominaisuuksilla. Käytännössä näiden merkittävin ero on se, että 3G yltää maksimissaan noin 20 megabitin sekuntinopeuksiin, kun taas 4G yhteydellä on teoreettisesti mahdollista saada jopa satojen megabittien nopeuksia, maksimissaan noin 300 megabittiä sekunnissa. Todellisuudessa näistä nopeuksista kuitenkin jäädään jonkun verran, mutta kaupunkien keskusta-alueilla 4G yhteydellä voidaan yltää jopa yli 100 megabitin nopeuksiin. Tosielämän käytössä nettiliittymä 3G yhteydellä riittää kaikkeen peruskäyttöön, mutta enemmän mediaa kuluttavilla (esim. YouTube, NetFlix) 4G nettiliittymä voi nostaa netinkäyttökokemusta huomattavasti.

Nettiliittymät jaotellaan nykyään 3G ja 4G ominaisuuksien lisäksi niiden datapakettien kokojen mukaan. Pääasiassa nykypäivänä saatavilla on rajaton nettiliittymä, datakatollinen nettiliittymä, tai nettiliittymä jonka nopeutta rajoitetaan datakaton saavuttamisen jälkeen. Nettiliittymien kuuluvuuteen vaikuttaa paljon myös se, minkä operaattorin verkossa ne toimivat. Listaamistamme liittymistä Elisa ja DNA toimivat omissa kattavissa verkoissaan, mutta MOI mobiili nettiliittymät toimivat DNA:n verkossa. Tämä tarkoittaa käytännössä asiakkaan näkökulmasta ainoastaan sitä, että jos asiakkaan netti toimii DNA:n verkossa, se toimii myös Moi nettiliittymässä.

moi mobiili halvin nettiliittymä

Kuinka kilpailutat nettiliittymän ja valitset parhaan?

Jos sinulle ei vielä ole tullut sivustollamme selväksi, missä asiassa pyrimme sinua auttamaan, niin sehän on tietenkin puhelinliittymien kilpailutus. Tällä sivulla pyrimme tarjoamaan ajantasaisen tiedon eri nettiliittymien hinnoista, jotta niiden kilpailuttaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Sivun alkuosan liittymät tarjoavat tällä hetkellä kovinta hinta-laatusuhdetta nettiliittymät -kategoriassa, eikä niitä käyttäessä joudu maksamaan turhasta tai pettymään palvelun laatuun. Nykypäivänä operaattoreiden välinen kilpailu käy niin kuumana, että suurin osa liittymien hinnoista on ajettu niin alas, kuin se järkevällä katteella on mahdollista, joten hinnan sijaan suurin ero nettliittymien välille syntyykin liittymien ominaisuuksista. Jotkut liittymät tarjoavat esimerkiksi rajatonta 4g dataa, mutta toiset taas pyrkivät tiputtamaan nettipakettien hintoja rajatuilla datapaketeilla. Pääasiallisesti (ainakin halvinliittyman tuotannon näkökulmasta) esimerkiksi Moi mobiilin 4 gigatavun kuukausipaketilla pärjää oikein hyvin, kun malttaa käyttää esimerkiksi kotona ja töissä wifi verkkoa esimerkiksi isompien videoiden striimaamiseen. Tämän hetken parhaat nettiliittymät löydät klikkaamalla tästä!

Nettiliittym√§t saattavat h√§m√§t√§ monimutkaisuudellaan, on 3g:t√§, 4g:t√§, jotkut operaattorit puhuvat jo 5G nettiliittymist√§, kuinka tavan tallaaja oikein ymm√§rt√§√§ mit√§ kaikkea nettiliittym√§t tarjoavat ja mit√§ juuri itse tarvitsee? Nettiliittym√§√§ valittaessa kannattaa kiinnitt√§√§ huomiota kahteen asiaan, datan m√§√§r√§√§n ja internetyhteyden nopeuteen. Monelle nopein valinta tuntuu nyky√§√§n olevan rajaton 4G nettiliittym√§ yleens√§ 100mb nopeudella, harva kuitenkaan pys√§htyy miettim√§√§n ett√§ tarvitseeko nettiliittym√§n tarjota rajatonta dataa tai valtavia nopeuksia. Me halvinliittymat.comilla olemme tulleet lopputulokseen ett√§ rajaton datapaketti ei v√§ltt√§m√§tt√§ olekkaan pakollinen, koska l√§hes jokaisesta kodista l√∂ytyy nopea wifi yhteys ja nyky√§√§n varsinkin keskusta-alueella avoimia wifi pisteit√§ l√∂ytyy l√§hes joka paikasta, omaa nettiliittym√§n dataa voi siis s√§√§st√§√§ eritt√§in helposti hy√∂dynt√§m√§ll√§ muita yhteyspisteit√§. Toisaalta internetyhteyden nopeudella alkaa olla entist√§ suurempi merkitys, sill√§ jopa v√§h√§n surffailevallahidas nettiyhteys saattaa alkaa ”t√∂kkim√§√§n”. Kannattaa siis mietti√§ omalle kohdalle riitt√§isik√∂ nopea 4G liittym√§ rajatulla datapaketilla, esimerkiksi Moi mobiilin 6‚ā¨ liittym√§√§ kannattaa harkita.

Halvin nettiliittymä vuonna 2018

Vuonna 2018 olemme n√§hneet erikoista muutosta nettiliittymien hinnoissa ja tarjonnassa. Moi mobiili on onnistunut 6‚ā¨ nettiliittym√§hinnallaan keikauttamaan my√∂s muiden operaattoreiden nettiliittym√§hintoja alasp√§in. T√§ll√§ hetkell√§ Dna ja Elisa tarjoavat Moi mobiilin lis√§ksi halpoja nettiliittymi√§. Nettiliittymiss√§ n√§htiin vuonna 2016-2017 kausi, jolloin nettiliittymi√§ myytiin p√§√§asiassa rajattomana. T√§m√§ on tietysti hyv√§ asia, sill√§ harvassa maassa maailmassa mobiilinetti√§ myyd√§√§n rajattomana, kuitenkin hintatietoiselle asiakkaalle suuri s√§√§st√∂ datarajatussa liittym√§ss√§ saattaa olla hyv√§ valinta. Jos oma datank√§ytt√∂ rajoittuu mobiiliverkossa p√§√§asiassa esimerkiksi Facebookin selaamiseen, uutisten lukemiseen ja WhatsApp yms. viestien l√§hett√§miseen, kannattaa harkita halpaa liittym√§√§, kuten Moi Mobiilin 6‚ā¨ liittym√§√§. 4 gigatavua dataa riitt√§√§ helposti t√§llaiseen k√§ytt√∂√∂n, jos isompien videoiden yms. katsomiseen k√§ytt√§√§ wifi verkkoja. Nykyisiss√§ puhelimissa ja sovelluksissa on my√∂s paljon datans√§√§st√∂ ominaisuuksia, sill√§ suurelle osalle internetin k√§ytt√§jist√§ maailmassa datan s√§√§st√§minen on v√§ltt√§m√§t√∂nt√§. Voit lukea Moi Mobiili sivultamme kokemuksia mihin 4 gigatavua 4g dataa kuussa riitt√§√§. Vaikka me sivuston yll√§pit√§j√§t olemmekin rankkoja nettiliittymien k√§ytt√§ji√§, on omassa k√§yt√∂ss√§mme tuo Moi Mobiilin liittym√§ riitt√§nyt hyvin, ja s√§√§st√∂√§ on tullut jo satojen eurojen edest√§, verrattuna aikaisempiin yli 20‚ā¨ kuussa maksaviin liittymiin.


Tutustu Moi Mobiilin 6‚ā¨ nettiliittym√§√§n t√§st√§!