Moi Mobiili Reilu 5G 400M

Moi Mobiili tarjoaa nyt entistä nopeamman ja tehokkaamman 5G-liittymän, joka on suunniteltu erityisesti datan raskaisiin käyttötarkoituksiin, kuten pelaamiseen, suoratoistoon ja videopuheluihin.

Liittymän ominaisuudet

  • Hinta: 19,00 € – 27,00 € /kk, riippuen miten paljon käytät 5G yhteyttä.
  • Netti: Rajaton 5G, nopeus jopa 400 Mbit/s
  • Puhelut & viestit: Käytön mukaan 0,055 €/min tai kpl, et kuitenkaan enempää kuin 4€/kk.
  • EU-datamäärä: 25 Gt/kk
  • Liittymän avaus: 0 €
  • Määräaikaisuus: Ei määräaikaisuutta

Moi Mobiilin Rajaton 5G 400M -liittymä tarjoaa erinomaisen yhdistelmän nopeaa dataa, rajattomia puheluita ja viestejä sekä kattavaa EU-roamingia. Tämä liittymä on ihanteellinen niille, jotka haluavat nauttia huippunopeasta netistä ilman rajoituksia. Datarohmuille tämä liittymä on unelmatarjous, ja voittaa kovimmat kilpailijat kuten Elisan ja DNA:n mennen tullen hinta/laatusuhteessa!

Ole hyvä ja tutustu tarkemmin Moi Mobiilin tarjoamiin liittymiin ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme kaikissa liittyviin kysymyksiin.

Moi Mobiili Reilu 5G 400M liittymä EU/ETA alueilla

Tällä paketilla voi myös huoletta surffailla EU/ETA-alueella kotimaan hinnalla 25 gigatavuun saakka. Moi:n omalla reaaliajassa toimivalla datalaskurilla pysyt myös perillä siitä, kuinka paljon dataa on kulunut ja paljonko sitä on jäljellä. Koska MOI on asiakkaan tyytyväisyyteen panostava operaattori ei sinun tarvitse ulkomaillakaan pelätä surffailua ja datankäyttöäsi!

moi mobiili puhelinliittymä logo

Halvin rajaton 5g nettiliittymä

Siirry ostamaan