Sopivin puhelinliittymä opiskelijalle – hurjat säästöt vuodessa


Puhelinliittymä on monelle opiskelijalle yksi suurimmista kuukausittaisista pakollisista kuluista. Tästä huolimatta harva jaksaa kilpailuittaa puhelinliittymäänsä tai selvittää maksaako liittymästään liikaa. Tämän sivun tarkoituksena on tarjota ajantasainen tieto parhaan hinta-laatusuhteen tarjoavista liittymistä opiskelijoille. Useilla operaattoreilla on omia liittymiä suunnattuna suoraan opiskelijoille ja alle 25-vuotiaille, mutta näiden liittymien lisäksi markkinoilta löytyy muutamia huomattavasti huokuttelevampia liittymiä.

Mene helpolla ja ota Moi Mobiilin 6€ liittymä


Jos haluat helposti suurimmalle osalle opiskelijoita sopivan liittymän jolla saa parhaimmillaan jopa yli 150€ säästöä vuodessa, valitse Moi:n 6€ liittymä. Allekirjoittaneelta (opiskelija) löytyy kyseinen liittymä ja pienellä datankäytön seurannalla liittymän sisältävän 4 gigatavua 4G dataa saa riittämään kuukaudelle helposti. Yleensä opiskelijoilta löytyy WiFi yhteydet sekä koululta, että kotoa, ja näitä hyödyntämällä mobiilidatan käyttöä on helppo vähentää. Jos taloudesta löytyy myös toinen henkilö, voi molemmille ottaa kuuden euron simmin ja molempien datapaketti yhdistyy yhdeksi 8 gigatavun paketiksi kuussa. Jos toisella jää siis ylijäämää kuukaudessa, voi toinen käyttäjä hyödyntää tämän datan. Liittymän mukana tuleva Moi hallintapaneeli / sovellus mahdollistaa datankäytön seurannan reaaliajassa.

puhelinliittymä lapselle MOI mobiililta

Jos haluat päivittää liittymään 12€:lla kuukaudessa rajattoman 4G datapaketiin, saat Moi:n liittymästä käytännössä markkinoiden halvimman rajattomalla 4G paketilla varustetun paketin. Moi liittymä ei välttämättä sovi käyttäjille jotka kuluttavat paljon puheminuutteja tai tavallisia tekstiviestejä kuukaudessa, näissä tapauksissa kannattaa harkita muiden operaattoreiden suurempia puhe- ja viestipaketteja. Jos pääsääntöisesti käytät puhelinta nettiselailuun ja satunnaiseen puheluiden soittamiseen, ei mikään muu operaattori pysty päihittämään Moi:ta hinnoittelussa, esimerkiksi 20€ kuussa maksavan liittymän vaihtaminen Moi Mobiilin 6 euron liittymään säästää noin 170€ vuodessa.. (Oheisissa kuvakaappauksissa esiteltynä Moi Mobiilin reaaliaikaista liittymäkäytön seurantaa.)


Tutustu Moi Mobiilin 6€ liittymään tästä!