Yritysliittymä, valitse sopivin juuri sinun yrityksellesi

Halvimman liittymäpaketin löytäminen yrityskäyttöön voi osoittautua hankalaksi. Halvinliittyma.com sivuston avulla löydät yrityksellesi tarpeen mukaan halvasti ja helposti sopivan tarjouksen. Tälle sivulle on listattu parhaat kotimaisten operaattoreiden tarjoamat liittymät. Vertaile tarjouksia ja valitse liittymä joka soveltuu parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

Pikalinkit: Moi yritysliittymätDNA yritysliittymätElisa yritysliittymätParas yritysliittymä

Puhelinliittymämarkkinoilla on tapahtunut huomattavasti muutoksia viimeisen viiden vuoden aikana, niin liittymien hinta-laatusuhteen, ominaisuuksien kuin valikoimankin suhteen. Yleiskäyttöön tarkoitetut mobiililiittymät ovat kehittyneet viimeaikoina paljon, hinnoittelu ja ominaisuudet ovat muuttuneet ja valikoima on suurempi kuin koskaan aiemmin. Kuluttajaliittymien lisäksi myös yritysliittymät ovat ottaneet suuria harppauksia ominaisuuksissaan.

Kaikilla kotimaisilla operaattoreilla on tarjolla valikoimaa yrityksille ja yrittäjille. Vaihtoehtoja on laidasta laitaan kaikilla ominaisuuksilla, eri hintaryhmistä ja erilaisille yrityksille. Tämän takia yritysliittymän kilpailuttaminen aika-ajoin on suositeltavaa. Monessa tilanteessa yritys maksaa liikaa ominaisuuksista joita ei oikeasti tarvitse puhelinliittymiinsä, tai maksaa tarvitsemastaan liikaa. Esimerkiksi Moi mobiili tarjoaa erittäin hyvin räätälöityjä liittymäpaketteja joilla säästöt voivat olla huomattavia verrattuna muiden operaattoreiden yritysliittymiin.

MOI liittymä yritykselle

Moi mobiili tulee yritysliittymämarkkinoille hieman eri näkökulmasta kuin muut operaattorit. MOI:n yritysliittymä on kaikkien yhteinen, koko firma käyttää siis yhteistä pottia. Jokainen tarpeensa mukaan dataa, tekstiviestejä ja puheluita. Näin ei tarvitse säästää jokaisesta liittymästä vaan jokaiselle on aina oikean kokoinen paketti. Kun yritys maksaa vain yhdestä data-, viesti- ja puhepaketista, syntyy säästöjä huomattavasti varsinkin jos työntekijät käyttävät työliittymiään epäsäännöllisesti.

Yrityksen yhteinen puhe- ja datapaketti säästää rahaa, ja vähentää työn määrää yrittäjältä, kun jokaista liittymää ei tarvitse räätälöidä erikseen jokaisen tarpeiden mukaan. Riittää yrityksen kokonaistarpeesta on käsitys, esimerkiksi nykyisen puhelinlaskun pohjalta on helppo laskea yrityksen tarpeet. MOI ei laskuta ylimitoitetusta puhelu- ja viestikapasiteetista. MOI toimii DNA:n nopeissa ja luotettavissa 4G ja 5G verkoissa, joka kattaa 99,6 % suomalaisista ja toimii kätevästi myös ulkomailla.

MOI:n hinnoittelu on yksinkertainen ja vedenpitävä, valitse vain puheminuutit, viestit ja datan määrä niin saat välittömästi pitävän hinnan tarvitsemallesi liittymälle. Lisäksi yrityksen pakettia on mahdollista muokata koska tahansa suuremmaksi tai pienemmäksi jos yrityksen tarpeet muuttuvat. Liittymien skaalaus on siis erittäin helppoa ja nopeaa, toisin kuin muilla operaattoreilla. Jos haluat lukea tosielämän kokemuksia Moi:n yritysliittymistä, kannattaa tarkistaa Moi:n referenssit sivu.

Lue lisää Moi Mobiilin yritysliittymistä!

DNA yritysliittymä

Dna tarjoaa yrityksesi käyttöön Business Rajaton -liittymillään rajattoman datankäytön Suomessa sekä naapurimaissa (Norja, Ruotsi, Viro, Latvia, Liettua). Kotimaan lisäksi saat siis surffailla ja soitella rajattomasti myös lähinaapureiden rajojen sisällä kiinteällä hinnalla. Business Rajaton – valikoimasta löytyy neljä eri pakettia netin nopeuden ja EU-datapaketin koon mukaan.

Hinnat alkavat 23€/kk maksavasta DNA Business Rajaton 5G 100M Suomi liittymästä, joka käytännössä tarjoaa rajattoman puheen, 1000 viestiä kuukaudessa, 100 megan rajattoman 5G netin, sekä 29,9 Gt/kk EU roaming dataa. Kallein DNA Business Rajaton 5G 1000M toisessa ääripäässä maksaa 43€/kk, mutta tarjoaa huippunopean 1000M 5G netin ilman datakattoa, rajattoman puheen, 1000kpl viestejä sekä suhteellisen suuren 47,7 gigatavun EU-datapaketin kuukaudessa.

Suurimmalle osalle yrittäjistä suosittelemme kuitenkin halvinta 23€/kk maksavaa pakettia, tai 29,90€/kk maksavan version joka sisältää 300M nopeudella varustetun 5G netin. Syy tähän suositukseen on se, että Suomessa 5G yhteyksillä saa todella harvassa paikassa yli 1000 megan nopeuksia mobiililaitteella, joten kalleinta pakettia on hankala suositella muille kuin kovimmille tehokäyttäjille.

Lue lisää DNA:n yritysliittymistä!

Elisa yritysliittymät

Elisan yritysliittymien hinnoittelu kilpailee aika suoraan Dna:n liittymähinnoittelun kanssa. Elisan yrityspaketti -liittymien hinnat vaihtelevat 32,95€/kk aina 44,95€/kk asti. Suurimpana erona Elisan liittymissä verrattuna Dna:n yritysliittymiin on Rajaton netin käyttö Pohjoismaissa ja Baltiassa, joka saattaa olla joillekin yrittäjille hyvinkin suuri etu. Muuten Elisan yritysliittymät ovat selkeästi hinnoiteltuja, rajattomalla netillä ja suurilla puhe- sekä viestipaketeilla.

Lue lisää Elisan yritysliittymistä!

Paras yritysliittymä

Aivan kuten kuluttajillekin tarkoitettujen puhelinliittymien kilpailuttamisessa, myös yritysliittymien kilpailuttamisessa tärkeintä on tietää yrityksen todelliset tarpeet mahdollisimman tarkasti. Moni yrittäjä mieluiten maksaa “hieman liikaa” jotta puhelinliittymissä varmasti riittää data, puheminuutit ja viestit. Todellisuudessa omien tarpeiden kartoittaminen on monessa tapauksessa hoidettu maksimissaan muutamassa tunnissa, ja säästö voi helposti olla kuukausitasolla jopa satoja euroja oikealla ja oikein mitoitetuilla liittymillä.

Yksittäistä vastausta parhaasta yritysliittymästä on erittäin hankala antaa, mutta muutama suositus liittymän valitsemiseen voidaan antaa. Jos yrittäjä etsii itselleen liittymää joka riittää helposti kovaankin käyttöön, suosittelemme tarkistamaan Elisan ja Dna:n yritysliittymävalikoiman.

Jos liittymiä on tarkoitus ostaa yritykseen useampia työntekijöille, suosittelemme ensin tutustumaan Moi mobiilin yritysliittymään, sillä poolihinnoittelu muuttuu erittäin nopeasti kustannustehokkaimmaksi vaihtoehdoksi kun tarve on useammalle liittymälle.

Yritysliittymät ulkomailla

Yrittäjät joutuvat monesti työnsä vuoksi liikkumaan myös Suomen ulkopuolella, liittymän kuitenkin täytyy toimia missä ja milloin tahansa, ja tietysti ilman suurempia yllätyskuluja. Nykyään operaattorit tarjoavatkin lakimuutosten takia käytännössä kaikkien liittymien yhteydessä dataa koko EU-alueelle. Yleensä ”EU-datan” määrä vaihtelee 10 – 50 gigatavun välillä, joka riittää hieman pidemmällekin ulkomaanmatkalle, jos esimerkiksi videoiden katsomiselle tai tiedostojen lataamiselle ei ole tarvetta.

Telian liittymät toimivat ilman lisämaksua Baltiassa ja Pohjoismaissa samalla hinnalla kuin Suomessakin, joten jos työmatkasi suuntautuvat pääasiassa esimerkiksi Viroon tai Ruotsiin, suosittelemme Telia yritysliittymää. Operaattorit ilmoittavat kuitenkin aina liittymän tiedoissa tarkasti kuinka paljon ne sisältävät puhetta, viestejä ja dataa ulkomailla, joten sinun ei tarvitse jännittää puhelimen käyttämistä reissussa.