Mikä on Halvinliittyma.com? 

Vilpitön, Verraton ja Vastustamaton – Halvinliittyma.com. Halvinliittyma.com on nettisivu, joka tarjoaa kuluttajalle mahdollisuuden löytää omaan tarkoitukseen sopivan liittymän parhaaseen hintaan. Kaikista halvin liittymä markkinoilla, ei välttämättä ole paras liittymä sinun käyttötarkoitukseesi, jos esimerkiksi käytät puhelimen nettiä koko ajan. Jos olet henkilö, joka pelaa puhelimella mobiilipelejä ja käyttää sosiaalista mediaa kommunikointiin, on sinun turha maksaa ylimääräisistä puhe- tai viestipaketeista. Tämän vuoksi Halvinliittyma.com on perustettu. Halvin liittymä omaan käyttötarkoitukseen on helppo löytää sivustomme kautta. Olemme tehneet arvosteluja monen eri operaattorin tarjoamista liittymäpaketeista, joista sinun on helppo valita itsellesi sopiva paketti.

 

Halvinliittyma.com perustuu affiliate markkinointiin ja kauttamme suoritettuihin ostoksiin. Kun sivustolla vierailija ostaa liittymän Halvinliittyma.com sivuston kautta liittymän, saamme ostosta komission. Komissio on palkkio siitä, että autoimme operaattoria myymään liittymän. Yksinkertaisesti sanottuna, toimimme markkinoijina eri operaattoreille. Koska Halvinliittyma.com toimii useiden eri operaattoreiden markkinoijana, on asiakkaalla mahdollisuus vertailla liittymiä yhdessä paikassa helposti ja nopeasti. Löydä itsellesi halvin liittymä mutkattomasti.

 • Kattavat ja puolueettomat vertailut.
 • Nopeaa ja helppoa.
 • Selkeä sivusto.
 • Rehelliset arvostelut.
 • Löydä helposti halvin liittymä.
 • Liittymät eri elämäntilanteisiin. 

 

Halvinliittyma.com sivulta löydät kattavan valikoiman liittymiä. Etsitkö liittymää lapsellesi tai isovanhemmille, puhutko päivittäin puhelimessa vai surffaatko netissä, mitä ikinä etsitkin, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen liittymä tarpeeseen. Sivuiltamme löydät myös uutisia tämän hetken kiinnostavimmista aiheista. Pyrimme tuottamaan mahdollisimman paljon sisältöä sivustollemme, jotta asiakkaat saavat kaiken mahdollisen tiedon liittymiin sekä teknologiaan liittyvistä aiheista. Haluamme, että asiakkaat saavat sivuiltamme kaiken tiedon mitä he ovat etsineet, eikä sivulta tarvitse lähteä pettyneenä.

Kuinka liittymät on arvosteltu? 

Liittymät on arvosteltu operaattorien sivuilta löydetyn tiedon pohjalta. Myös muut netistä löydetyt artikkelit ja asiakkaiden kokemukset auttavat arvioinnin tekoa. Pyrimme kirjoittamaan arvostelut mahdollisimman puolueettomasti, jotta asiakas voi tehdä ostopäätöksen perustuen omaan todelliseen käyttötarkoitukseen ja mielipiteeseen. Me Halvinliittyma.com:lla haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman paljon tietoa operaattoreista ja heidän liittymistänsä, niin hyvistä kuin huonoista puolista. Tahdomme pysyä mahdollisimman läpinäkyvinä asiakkaitamme kohtaan, jonka vuoksi pyrimme kertomaan liittymistä ja niiden sisällöstä mahdollisimman selkeästi ja laajasti. 

Mikä on affiliate sivusto?

Haluamme olla mahdollisimman läpinäkyviä toiminnassamme ja sen takia koemme tärkeäksi kertoa asiakkaillemme, miten toimimme. Halvinliittyma.com on affiliate sivusto. Tämä tarkoittaa sitä, että käytämme affiliate linkkejä. Meidän tapauksessamme linkkejä, joiden kautta asiakkaat ostavat eri operaatoreiden liittymiä heidän omilta sivuiltaan. Halvinliittyma.com sivun kautta ei varsinaisesti myydä mitään, mutta meidän linkkimme kautta asiakas ohjataan operaattorin X sivulle suorittamaan osto. Kun asiakas ostaa liittymän meidän affiliate linkin kautta, saamme ostosta komission. Komissio on palkkio siitä, että autoimme operaattoria X saamaan lisää myyntiä.

Usein kysytyt kysymykset 

Mikä on 5G?

5G on viidennen sukupolven mobiili laajakaistaverkko, jonka avulla tiedonsiirtonopeudet ovat nousseet kymmen- ja jopa satakertaisiksi. 5G on 4G:tä kymmenen kertaa nopeampi ja 5G-verkosta riittää kaistaa yhtäaikaisesti monelle käyttäjälle. Varsinkin tänä vuonna, 2020, netin nopeus on noussut tärkeäksi asiaksi ihmisten siirtyessä etätöihin. Jos taloudessasi on useita henkilöitä, jotka tarvitsevat nettiyhteyttä samanaikaisesti, voi 5G-verkko tuoda sujuvuutta arkeen. Online-pelit, etäpalaverit, elokuvien katselu suoratoistapalvelusta ja koulutehtävien teko etänä onnistuu parhaiten 5G-verkon voimalla. Tiesitkö, että 5G-verkkoa tarvitaan tulevaisuuden älykoteihin, jotta ne toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. Tarkista, joko alueellasi on mahdollisuus 5G-verkkoon.

  • Etäpalavereihin sujuvuutta.
  • Online-pelit pätkittä.
  • Verkko-opinnot ilman lisä stressiä nopeiden yhteyksien vuoksi. 
  • 4K laatu takkuilematta suoratoistopalveluissa. 
  • Nopeampi tiedonsiirto – enemmän aikaa tärkeämpiin asioihin.
  • Älykodin hallinta – hälytysjärjestelmä, lämmitys, valot & äänentoisto. 

 

Onko rajaton nettiliittymä tarpeellinen?

Kyllä, jos käytät puhelimesi nettiä moneen tarkoitukseen kuten pelaamiseen, sarjojen katsomiseen ja sosiaalisen median selailuun. Rajaton nettiliittymä mahdollistaa stressittömän netin käytön. Ilman rajatonta nettiliittymää, datakatto voi tulla nopeasti vastaan, jonka jälkeen netin nopeus hidastuu ja/tai maksat ylimääräistä hintaa netin käytöstä. Tutustu Halvinliittyma.com sivuillamme eri liittymäpaketteihin ja valitse itsellesi sopiva liittymä.

 

Kuinka nopea netin tulisi olla esimerkiksi somen selaamiseen?

Somen selaamiseen suositellaan ainakin 10 megabitin nettiä, jotta sisältö lautautuisi nopeasti. Jos kuitenkin katsot puhelimella suoratoistopalveluista elokuvia tai sarjoja on netin suositeltu nopeus 25 megabittiä.