DNA Laitenetti

DNA Laitenetti on suunniteltu erityisesti valvontakameroiden, riistakameroiden ja muiden kodin mittareiden ja älylaitteiden etäohjaukseen. Se on ihanteellinen kaikille älylaitteille, joissa tiedonsiirto-ominaisuudesta tai tekstiviestiyhteydestä on hyötyä.

Tämä DNA Laitenetti tarjoaa kaksi liittymävaihtoehtoa: DNA Laitenetti ja DNA Laitenetti Plus. DNA Laitenetti sopii erinomaisesti esimerkiksi pakkasvahdeille, etäohjattaville pistorasioille, termostaateille, ilmalämpöpumpun etäohjauslaitteille ja etäluettaville lämpö- ja kosteusmittareille. DNA Laitenetti Plus on puolestaan hyvä valinta silloin, kun on tarpeen siirtää myös kuvaa tai videota, kuten esimerkiksi riistakameraan tai valvontakameraan.

DNA Laitenetti Plus on erityisen suosittu valvontakameroissa ja riistakameroissa. Sen avulla voit välittää still-kuvien lisäksi myös videota ja ääntä. Liittymän puheominaisuus mahdollistaa esimerkiksi tutkapannan käytön metsästystilanteessa, jolloin myös koiran haukun viestit välittyvät omistajalleen.

Kannatta huomioida, että DNA Laitenetti Plus on ehdottomasti paras valinta valvontakameraan. Se soveltuu kaikkiin etäohjattaviin 3G/4G-laitteisiin ja välittää still-kuvien lisäksi myös videota niin metsäneläimistä kuin muistakin tontilla pyörähtävistä kutsumattomista vieraista tai mökkirannan jäätilanteesta. Rajattoman netin lähetysnopeus on 5 Mbit/s, latausnopeus 0,5 Mbit/s.

DNA Laitenetti ja DNA Laitenetti Plus soveltuvat myös hälytyslaitteille. Satunnaiseen käyttöön esim. pakkasvahtiin tai muihin termostaatteihin DNA Laitenetti on hyvä vaihtoehto, säännöllisempään käyttöön ja live-kuvan tai äänen välittämiseen DNA Laitenetti Plus on parempi.

DNA:n puhelinliittymän tai laajakaistan omistajat saavat DNA Laitenetti- ja DNA Laitenetti Plus -liittymät edulliseen DNA Asiakasetuhintaan.