Halpa puhelinliittymä tehokäyttäjälle

Monet joutuvat käyttämään puhelintaan esimerksiksi työssään jatkuvasti. Tällaisissa tilanteissa hinta ei aina kerro kaikkea, vaan lisäominaisuuksiakin kannattaa miettiä. Tarvitsetko esimerkiksi dataa Euroopassa liikuessasi, tai rajatonta puhe- tai tekstiviestipakettia. Yrityskäytössä nopea ja datakatoton netti on nykyään lähes välttämättömyys. Jos olet yrittäjä joka tarvitsee työhönsä tehokasta liittymää, kannattaa lukea yritysliittymät -sivumme.

DNA Super 4G Rajaton

DNA Super 4G Rajaton

Hinta 31,90€/kk + avausmaksu 3,90€. Ei määräaikaa.
Saunalahti Huoleton 5G 600M

Saunalahti Huoleton 5G 600M

Kuukausihinta 39,90€ + avausmaksu 4,90€. Ei määräaikaisuutta.
Moi Mobiili Rajaton 18€ liittymä

Moi Mobiili Rajaton 18€ liittymä

Hinta koostuu 4G-simmin perushinnasta 6€/kk + rajattomasta datapaketista 12€/kk. Yhteensä 18€/kk. Ei määräaikaisuutta. Ei avausmaksua.

Yllä listatut paketit ovat Halvinliittyma.comin suosittelemat puhelinliittymät tehokäyttöön esimerkiksi yrittäjille. Jos kaipaat rajatonta nettipakettia ilman puhepakettia ja muita lisäominaisuuksia, vilkaise parhaat nettiliittymät täältä!

Vertaa ja kilpailuta teholiittymä – säästöt jopa satasia

Puhelinliittymien hinnat muuttuvat jatkuvasti, ja puhelinmyyjien myyntiyrityksistä ei tavan tallaaja saa mitään selvää. Sivuiltamme löydät ajantasaisen tiedon halvimmista ja sinulle sopivimmista puhelinliittymistä tai paketeista. Hyvin tehty kilpailutus tiputtaa perheen puhelinlaskua monesti jopa sadoilla euroilla vuodessa. Säästöä syntyy sekä hyvien tarjouksien, että oikeasti käyttäjälle sopivien liittymien ansioista.

Kun vertailet puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia, kannattaa ensin hetki miettiä millaista liittymää sinä tai muut perheenjäsenesi tarvitsevat. Riittääkö liittymään esimerkiksi pelkkä mobiililaajakaista, vai pitääkö siitä löytyä myös puhe- ja tekstiviestipaketti. Monet käyttäjät maksavat puhelinliittymälaskuissa suuriakin summia ylimääräistä ominaisuuksista, joita he eivät todellisuudessa edes käytä.

Liittymä tehokäyttöön – mitä ottaa huomioon

Nykypäivänä puhelinliittymän tehokäyttäjät yleensä tarvitsevat eniten nopeaa nettiä ja suurta tai rajatonta datapakettia. Jos tarpeenasi on nettiliittymä, suosittelemme suoraan valitsemaan datakatottoman 4G liittymämän. Tällä hetkellä halvimman datakatottoman 4G liittymän saa Moi Mobiililta, mutta jos etsit lisäksi myös suurta puhepakettia tai tekstiviestejä, kannattaa valita joku Telian, Dna:n, tai Elisa Saunalahden suuremmista paketeista. Nykypäivänä puhepaketit ja tekstiviestit ovat jääneet kokoajan enemmän taka-alalle puhelinliittymää valittaessa, joten operaattorit tarjoavatkin liittymien mukana hyvinkin suuria paketteja, ilman kovinkaan suuria kustannuksia.

Jos olet yrityskäyttäjä, suosittelemme lukemaan sivumme yritysliittymistä. Operaattorit tarjoavat tällä hetkellä erinomaisia paketteja yrityksille jotka ottavat käyttöönsä useamman liittymän kerralla. Myös laitteet kannattaa hankkia yritykselle osamaksulla tai leasing sopimuksella, jotta kassaa jää enemmän käyttöön yrityksen toiminnan pyörittämiseen. Kannattaa myös tarkistaa yritysliittymät sivulta Moi Mobiilin mielenkiintoinen hinnoittelu, jossa kaikkien työntekijöiden datankäyttö otetaan yhdestä paketista. Tällöin yrittäjä ei joudu maksamaan käyttämättömästä datasta, mutta toisaalta jos dataa kuluu toisella työntekijällä enemmän, ei hänen käytöstään joudu maksamaan ekstraa.