Elisa

Elisa on lähes 140-vuotias suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden yritys. Elisalla on 2,8 miljoonaa asiakasta Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti. Liittymiä on käytössä 6,3 miljoonaa. Elisa uskoo, että heidän rajattoman mobiilidatan liiketoimintamalli lisää merkittävästi suomalaisten ja virolaisten mahdollisuuksia käyttää digitaalisia palveluita. Tällä hetkellä Elisa panostaa 5G-verkon kehitykseen ja laajentamiseen. Elisan 5G-verkon kattavuus on Suomen paras.

 • 1882 Elisan tarina alkaa, kun lenn√§tinmekaanikko Daniel Johannes Wad√©n sai luvan perustaa puhelinlaitoksen nimelt√§ Telefooniyhdistys.
 • 1991 Elisaan kuulunut Radiolinja kytki maailman ensimm√§isen GSM-puhelun.
 • 2007 Elisa teki uudestaan historiaa, kun he toivat markkinoille 3G-verkon.
 • 2010 Ensimm√§inen 4G-verkko avattuun Elisan toimesta.
 • 2015 Elisa nousi suosituksi Hintasaarnaajat– konseptista, joka jatkuu edelleen vahvasti osana Elisan br√§ndi√§ ja markkinointia. Hintasaarnaajat ovat seikkailleet my√∂s JVG:n musiikkivideolla. Ei ihme, ett√§ Elisa on alallaan markkinajohtaja.
 • 2020 Elisa laajentaa 5G-verkon kattavuutta. T√§ll√§ hetkell√§ Elisan 5G-verkko on Suomen kattavin.

Elisalla on useita tyt√§ryhti√∂it√§, joista tunnetuimpia on Fonum Oy puhelinhuoltoyhti√∂ ja Enia Oy telemarkkinointiyritys. Monet varmasti miettiv√§t miksi Elisan puhelinliittymien nimet ovat usein ‚ÄĚElisa Saunalahti‚ÄĚ eik√§ pelk√§st√§√§n Elisa. T√§m√§ johtuu siit√§, ett√§ Elisa osti Saunalahti Groupin vuonna 2005 ja my√∂hemmin Saunalahti sulautettiin emoyhti√∂√∂ns√§ Elisaan.

Elisan palvelut

 • Puhelin- ja laajakaistaliittym√§t
 • Kaapelitelevisioliittym√§t
 • Elisa Kauppa ‚Äď puhelimet, tabletit, varusteet
 • Elisa Viihde ‚Äď elokuvat ja sarjat
 • Elisa Kirja ‚Äď e-kirjat ja √§√§nikirjat

Elisan vahvuudet

 • Kotimainen yritys
 • Luotettava ja vastuullinen
 • Liittymiss√§ ei ole m√§√§r√§aikaa
 • Liittym√§t hinnoiteltu l√§pin√§kyv√§sti
 • Laaja verkon kattavuus niin 4G kuin 5G
 • Asiakaskeskeinen ‚Äď vaivatonta asiointi ja nopeaa toimintaa
 • Koko ajan kehittyv√§ yritys
 • Yhteisty√∂ globaalien kumppaneiden kanssa = kansainv√§lisesti kilpailukykyiset palvelut

Elisan liittymät

T√§ss√§ muutama arvostelu Elisan huolettomista liittymist√§. Elisan liittym√§t ovat m√§√§r√§ajattomia, mik√§ tekee liittym√§n muokkaamisesta tai irtisanomisesta helppoa. Kaikissa Elisan liittymiss√§ viestit Suomesta EU- ja ETA-maiden numeroihin maksaa 0,744‚ā¨/kpl ja muihin maihin 0,19‚ā¨/kpl sek√§ puhelut Suomesta EU- ja ETA-maiden numeroihin maksaa 0,2356‚ā¨/min. Halvinliittyma.com on arvioinut seuraavat liittym√§t.

Elisa Rajaton 5G

Elisa Rajaton 5G

Kuukausihinta alkaen 31,99‚ā¨ + avausmaksu 7,99‚ā¨. Ei m√§√§r√§aikaisuutta.
Elisa 5G Premium

Elisa 5G Premium

Hinta 60,00‚ā¨/kk + avausmaksu 7,99‚ā¨. Ei m√§√§r√§aikaisuutta.
Elisa 4G liittymät

Elisa 4G liittymät

Kuukausihinta 49,90‚ā¨ + avausmaksu 4,90‚ā¨. Ei m√§√§r√§aikaisuutta. Aito 5G liittym√§.

ūüďĪ Elisa Rajaton 5G ‚Äď 31,99‚ā¨/kk

Tämä liittymä on täydellinen henkilölle, joka käyttää puhelinta aktiivisesti sosiaalisen median selailuun tai suoratoistopalveluiden katseluun. Hintansa puolesta liittymä on sopiva opiskelijan tarpeisiin. Jos kotona ei ole erillistä WiFi-verkkoa, voi puhelimen netin jakaa helposti muihin laitteisiin. Elisa Saunalahti Huoleton 300M tarjoaa käyttäjälleen nopean yhteyden 5G-verkossa. Netin nopeus on parhaimmillaan 300Mbit/s 5G-verkossa ja se riittää hyvin yllä mainittuihin aktiviteetteihin.

Liittym√§√§n kuuluu rajaton netti ilman datakattoa. Voit surffata netiss√§ niin paljon kuin haluat. Sama p√§tee my√∂s Pohjolan ja Baltian maissa. N√§iden lis√§ksi my√∂s EU- ja ETA-maissa voit k√§ytt√§√§ dataa 32Gt/kk. Liittym√§n hintaan sis√§ltyy rajaton m√§√§r√§ tekstiviestej√§ ja puheluita kotimaassa. Viestit ja puhelut ulkomaille maksavat erikseen. Liittym√§n avausmaksu on 7,99‚ā¨. M√§√§r√§aikaa liittym√§ss√§ ei ole, mik√§ tekee liittym√§n vaihdosta helppoa.

Elisa Rajaton liittymästä löytyvät myös 600 Mbit/s ja 1000 Mbit/s versiot, joissa samalla nousevat hinta ja EU-datan määrä

ūüďĪ Elisa 5G Premium ‚Äď 60,00 ‚ā¨/kk

Tässä on liittymä vaativaan käyttöön 4G- ja 5G-verkoissa. Teetkö etätöitä kotoa käsin, pelaatko puhelimella online-pelejä vai haluatko muuten vain nopean yhteyden? Jos sinulla on 5G-tuettu laite, pääset surffaamaan ensimmäisten joukossa Elisan 5G-verkkoon, joka on Suomen laajin.

Elisa 5G Premium liittym√§ss√§ on rajaton netti, jota voi hy√∂dynt√§√§ niin kotimassa kuin Baltian ja Pohjolan maissa. Netiss√§ on 1200 Mbits/s nopeus. Liittym√§ss√§ ei ole datakattoa. EU- ja ETA-maissa voit k√§ytt√§√§ dataa 100Gt/kk ilman lis√§maksua. Erillist√§ puhelinlaskua ei tule kotimaan puheluista ja tekstiviesteist√§, puhu ja tekstaa rauhassa. Liittym√§ss√§ ei ole m√§√§r√§aikaa ja liittym√§n avausmaksu on vain 4,90‚ā¨.¬† Liittym√§ kerrytt√§√§ my√∂s S-ryhm√§n Bonusta.

ūüďĪ Elisa liitym√§t Perus 5M ja Rajaton 10M – 15,99‚ā¨/kk ja 24,99‚ā¨/kk

Elisa Perus 4G 5M kanssa pääset hoitamaan perus hommat. Liittymä on samanlainen kuin Elisa Saunalahti Huoleton 5G 600M, mutta nettiyhteys on hitaampi ja puhelut ja viestit ovat maksuttomia. Elisa Rajaton 10M on käytännössä saman, mutta rajattomalla puheluiden ja viestine määrällä. Liittymässä on myös 25 Gt EU dataa, kun taas Perus 5M sisältää 15Gt.

Usein Kysytyt Kysymykset ‚Äď Elisa

Millä paikkakunnilla Elisalla on 5G-verkko?

 • Turku, Raisio, Lohja, Siuntio, Espoo, Helsinki, Vantaa, Porvoo, J√§rvenp√§√§, Nurmij√§rvi, Hyvink√§√§, Riihim√§ki, H√§meenlinna, Kotka, Kouvola, Kausala, Savitaipale, Mikkeli, Kuopio, Siilinj√§rvi, Joensuu, Muonio, Kittil√§, Rovaniemi, Kemi, Oulu, Raahe, Kokkola, Vaasa, Tampere ja monia muita.

Elisan 5G-verkko leviää koko ajan ja uusia paikkakuntia tulee viikoittain lisää.

Tarvitsenko 5G-tuetun laitteen, jotta voin käyttää 5G-verkkoa laitteellani?

 • Kyll√§. 5G-tuettu laite on v√§ltt√§m√§t√∂n, jos haluat hy√∂dynt√§√§ 5G-verkkoa. 5G-tuettua puhelinta voi kuitenkin k√§ytt√§√§ my√∂s 4G-verkossa.

Mikä Elisan Liittymä on paras etätyöläiselle?

 • Jos haluat pelata varman p√§√§lle, suosittelemme Elisa Saunalahti Huoleton 5G 1000M liittym√§√§, jolla suurien tiedostojen lataus ja videopuhelut sujuu p√§tkitt√§.

Mistä Elisan liittymistä saan S-bonusta?

 • Elisa 5G premiumista