Halvin puhelinliittymä ilman nettiä

Etsinnässä halvin puhelinliittymä ilman ylimääräisiä nettipaketteja? Nykyään mobiili-internetin käyttö on kasvanut valtavasti, ja suurin osa puhelimen käyttäjistä tarvitsee liittymän, jossa on myös datapaketti. Kuitenkin on vielä olemassa myös paljon ihmisiä, jotka eivät käytä puhelimellaan nettiä, ja eivät tarvitse liittymään ylimääräisiä datapaketteja. Jos etsit liittymää esimerkiksi vanhemmillesi, iso-vanhemmillesi, tai muuten vaan ilman datapakettia. Halvin liittymä ilman nettiä on myös oiva valinta lapsen ensimmäiseksi liittymäksi. Tämä sivu tarjoaa sinulle parhaat liittymätarjoukset ilman nettiä joka tarkoitukseen.

mies käyttää puhelinta ilman nettiä

Puhelinliittymä ilman nettiä

Vaikka internetin käyttö mobiililaitteilla kasvaa jatkuvasti, ei puhelinliittymien nettipaketeille välttämättä ole mitään tarvetta. Osa suomalaisista kaipaa puhelimelta vain puhelu- ja tekstiviestiominaisuuksia, vaikka useimmat matkapuhelimen käyttäjät hyödyntävät nettiä puhelimessaan päivittäin. Nykyään moneen hieman kalliimpaan liittymään kuuluu rajaton internetpaketti, mutta rajatulla internetliittymällä voi säästää jopa reilusti yli puolet liittymän hinnasta. Suurimmalle osalle puhelimen käyttäjistä riittää esimerkiksi Moi mobiilin Potti liittymä johon kuuluu 6 gigatavua dataa.

Tältä sivulta löydät parhaat puhelinliittymät ilman nettiä, mutta aina halvin liittymä ilman nettiä ei ole paras hankinta, sillä älypuhelimella internetistä voi olla hyötyä yllättävissäkin tilanteissa. Alle on listattu kuukausimaksullisten liittymien hintoja, ja vertailtu liittymiä joissa on mukana myös tiedonsiirto ominaisuus sillä nykyään on hyvin vaikea löytää liittymiä ilman dataa. Joissain vertailussa olevista liittymistä on siis tiedonsiirto ominaisuus, sen kuitenkaan vaikuttamatta vertailun tuloksiin.

Mikäli taas etsit nettiyhteyttä esimerkiksi eläimille, tarkkailulaitteille, tai muuhun laitteiden säätöön, suosittelemme vilkaisemaan laitenetti liittymät sivuamme, josta löydät erilaiset laitenetit eri tarpeisiin.

Kategorian parhaat liittymät

Alla olevat liittymät ovat Halvinliittyma.com:n toimituksen valintoja tämän kategorian voittajiksi. Kaikki liittymät sisältävät jonkinlaisen datapaketin, mutta nykypäivänä käytännössä kaikki liittymät sisältävät kuitenkin jonkinlaisen datapaketin, joka on kuitenkin ihan hyvä asia, sillä internetistä voi olla hyötyä yllättävissäkin tilanteissa. Jos tarvitset minimaalista datapakettia tai hitaampi netti riittää, valitse paras liittymä ilman nettiä yläpuolelta löytyvistä DNA:n tai MOI Mobiilin liittymistä.

Prepaid liittymä hinnat

Monelle vähän puhelinta käyttävälle voi sopia hienosti myös prepaid liittymä. Prepaidliittymässä et yleensä maksa mitään kuukausimaksua, joten jos et puhu, tekstaa tai käytä nettiä, et myöskään maksa mistään ylimääräisestä. Vähän puhelinta käyttävälle ja nettiä tarvitsemattomalle prepaid liittymä voi olla halvin liittymä ilman nettiä. Alla on listattuna operaattoreiden kilpailutetut prepaid liittymä hinnat. Jos liittymässä ei ole tarvetta netille, voi halvimman liittymän ilman nettiä saada myös prepaidin kautta. Prepaidia on myös helppo ladata oman käytön mukaan, jos puhelinta ei tule käytettyä, ei liittymästä tarvitse myöskään maksaa kuukausimaksua. Prepaid liittymä on suosittu valinta lapsille ensimmäiseksi liittymäksi tai helppo tapa rajata puhelimen käyttöä.

Yllä listatut paketit ovat Halvinliittyma.comin suosittelemat prepaid puhelinliittymät pienempään puhelimen käyttöön. Osaan liittymistä kuuluu datapaketti, mutta halvimmat liittymät ovat ilman nettipakettia.