Moi Mobiili 6€ liittyma


Jos haluat helposti suurimmalle osalle opiskelilalompakoista sopivan liittymän, jolla saat parhaimmillaan säästöä jopa yli 150€ vuodessa, valitse Moi:n 6€ liittymä. Allekirjoittaneelta (opiskelija) löytyy kyseinen liittymä ja pienellä datankäytön seurannalla liittymän sisältävän 4 gigatavua 4G dataa saa riittämään kuukaudelle helposti. Yleensä opiskelijoilta löytyy WiFi yhteydet sekä koululta, että kotoa, ja näitä hyödyntämällä mobiilidatan käyttöä on helppo jättää vähemmälle. Jos taloudesta löytyy myös toinen halvan liittymän kaipuussa oleva henkilö, voi molemmille ottaa kuuden euron simmin ja näin datapaketit yhdistyvät yhdeksi 8 gigatavun paketiksi kuussa. Jos toisella jää siis ylijäämää kuukaudessa, voi toinen käyttäjä hyödyntää tämän datan. Liittymän mukana tuleva Moi hallintapaneeli / sovellus mahdollistaa datankäytön seurannan reaaliajassa.

Moi Mobiilin liittymien viesti- / puheluhinnoittelu on entistä reilumpi. Puhelut ja viestit maksavat 0,055€/min ja 0,055€/kpl sekä katto hinta puheluille on enintään +8€/kk. Jos siis joudut soittamaan tai lähettämään viestejä jostain syystä paljon, ei puhelinlaskun paisumista tarvitse jännittää.

Jos haluat 4 gigatavua ei välttämättä riitä, voit päivittää liittymään 12€:lla kuukausihinnalla rajattomaan 4G datapaketiin. Näin saat Moi:n liittymästä käytännössä markkinoiden halvimman rajattomalla 4G paketilla varustetun liittymän. Moi liittymä ei välttämättä sovi käyttäjille, jotka kuluttavat paljon puheminuutteja tai tavallisia tekstiviestejä kuukaudessa. Näissä tapauksissa kannattaa harkita muiden operaattoreiden tarjoamia suurempia puhe- ja viestipaketteja. Jos pääsääntöisesti käytät puhelinta nettiselailuun ja satunnaiseen puheluiden soittamiseen, ei mikään muu operaattori pysty päihittämään Moi:ta hinnoittelussa, esimerkiksi 20€ kuussa maksavan liittymän vaihtaminen Moi Mobiilin 6 euron liittymään säästää noin 170€ vuodessa.. (Oheisissa kuvakaappauksissa esiteltynä Moi Mobiilin reaaliaikaista liittymäkäytön seurantaa.)

moi mobiili puhelinliittymä logo

Suomen edullisin puhelinliittymä

Siirry ostamaan