Moi liittymät ja kokemuksia

Moi.fi on täysin uudenlainen puhelinoperaattori, joka poikkeaa tavallisen operaattorin toimintamallista huomattavasti joustavalla hinnoittelullaan & “simmeillään”. Miten moi käytännössä toimii ja riittääkö sen data mihinkään?

Moi Mobiili 6€ liittyma

Moi Mobiili 6€ liittyma

Hinta 6€/kk. Sisältää 4Gt/kk 4G dataa (riittää useimmalle suomalaiselle). Ei määräaikaisuutta. Ei avausmaksua.
Moi Mobiili Rajaton 18€ liittymä

Moi Mobiili Rajaton 18€ liittymä

Hinta koostuu 4G-simmin perushinnasta 6€/kk + rajattomasta datapaketista 12€/kk. Yhteensä 18€/kk. Ei määräaikaisuutta. Ei avausmaksua.

Mikä on moi?

Moi:n visio heti perustaessa oli luoda Suomen asiakaslähtöisin “palveluoperaattori”.

”Mitä jos perustettaisiin sellainen matkapuhelinoperaattori, joka suunnittelee kaiken asiakkaan lähtökohdista? Love operator. Operaattori, jossa asiakkaan edut määräisivät kaiken tekemisen”
Petri, toimitusjohtaja

Moi perustuu pääasiassa datakatollisiin, nopeisiin 4g liittymiin, eli “simmeihin”. Sinua ei sidota pitkiin määräaikaisiin sopimuksiin, vaan sinulla on mahdollisuus käyttää joustavasti Moi:n edullista ja kustomoitavaa simmiä.

Mitä moi:n simmeihin sitten kuuluu?

Moi:n liittymistä on riisuttu kaikki turha pois, joka mahdollisti erittäin edullisen 6€/kk 4G liittymän! Liittymä sisältää 4Gt/kk dataa kuussa, monelle tämä saattaa kuulostaa vähäiselle, mutta tämä oikeasti riittää valtaosalle hyvin – varsinkin jos hyödynnät Moi:n simmien jaettua dataa. Voit ostaa useamman simmin ja jakaa ne esimerkiksi puhelimen, tabletin & WiFiin. Datakatto ei ole sidottu yhteen simmiin, vaan se on jaettu kaikkien liittymien kesken. Jos satut menemään maksetun liikenteen yli, lisäliikenne maksaa vain 1.5€/alkava giga. Moi ei ole kuitenkaan unohtanut tehokäyttäjiä, rajaton liikenne maksaa vain 12€/kk per laite.

Moi lupaa:

  • Yrittää tehdä kaiken asiakkaan ehdoilla.
  • Helpottaa ja nopeuttaa arkea.
  • Kuunnella ihmisiä
  • Olla toimialan uudistaja, positiivinen anarkisti
  • Olla rehellinen ja avoin
  • Rakastaa teitä!

Lue moi kokemuksia klikkaamalla!

Moi kokemuksia

Moi on operaattorialalla Suomessa hyvin uusi tulokas, ja sen takia moni etsiikin internetistä muiden ihmisten kokemuksia Moi mobiilin liittymistä. Moi toimii DNA:n verkossa, joten kuuluvuuden osalta Moi:n liittymät toimivat Suomessa yhtä hyvin kuin DNA:n liittymät. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että Moi liittymien kuuluvuus on operaattoreiden huippuluokkaa. Operaattori on tullut Suomen markkinoille hieman erilaisella hinnoittelumallilla, jossa liittymien datan käytön voi jakaa useammalle käyttäjälle, ja jo 6€ kuukausimaksulla pääsee kiinni liittymään joka riittää yllättävän moneen (allekirjoittaneelta löytyy kyseinen liittymä). Moi ei sido käyttäjiään millään määräaikaisuuksilla, vaan liittymään voi vaihtaa toiselle operaattorille koska tahansa. Myös Moi:n liittymään siirtyminen on helppoa, sillä oman nykyisen numeron saa siirrettyä helposti ja nopeasti uudelle operaattorille jo tilausvaiheessa. Numeron siirtäminen on ilmaista.

Moi:n käyttäjämäärä Suomessa on viimeisen vuoden aikana kasvanut räjähdysmäisesti, kiitos Moin uuden erittäin edullisen hinnoittelumallin ansiosta, jossa ei käytännössä makseta mistään ylimääräisestä. Vaikka halvimpaan liittymämalliin kuuluu vain 4 gigatavua mobiilidataa, riittää se yllättävän hyvin myös kovemmalle käyttäjälle kuukauden ajaksi. Jos pääasiassa käytät esimerkiksi videoiden katsomiseen ja striimaamiseen WiFi yhteyttä töissä, koulussa tai kotona, tippuu datan käyttösi kuukausitasolla huomattavasti. Moin kanssa oman internetinkäytön seuranta on myös muuttunut mielenkiintoiseksi ”harrastukseksi”, sillä datan käytöllä pystyy oikeasti Moi:n tapauksessa säästämään suuriakin summia rahaa vuositasolla. Tässä pikaisesti allekirjoittaneen henkilökohtaisia moi kokemuksia ruudun toiselta puolelta, suosittelemme Moi -liittymää! Jos olet kiinnostunut myös muiden operaattoreiden nettiliittymistä, klikkaa tästä.

Moi Mobiilin hallintapaneeli mahdollistaa monenlaista seurantaa ja asetusten säätämistä reaaliajassa. Selainversion lisäksi Moi Mobiililta löytyy myös puhelimeen asennettava sovellus josta voi vielä helpommin seurata esimerkiksi omaa datankäyttöä ja vaikkapa lasten datapaketteja.