Puhelinliittymä tarjous – listaus operaattoreittain

Operaattoreilta löytyy usein vain hetken voimassa olevia liittymätarjouksia, joiden avulla puhelinlaskua voi monesti pienentää huomattavasti. Tälle sivulle listaamme kaikki ajankohtaiset puhelinliittymä tarjoukset ja erikoiskampanjat. Kampanjoissa kannattaa huomioida se, kuinka pitkään tarjoushinta kestää. Joskus tarjoukset ovat voimassa esimerkiksi vuoden tai kaksi, tämän jälkeen hinta saattaa muuttua.

Omaa puhelinlaskua onkin syytä seurata ja tarkistaa onko hinnassa tapahtunut viimeaikoina muutoksia. Lisäksi puhelinliittymien tarjoushintoja ei kannata tuijottaa sokeasti, sillä puhelinliittymä tarjoukset saattavat sisältää ominaisuuksia jotka eivät ole sinulle välttämättömiä. Tällöin joku toinen liittymä, tai toiselle operaattorille siirtyminen saattaa tarjota enemmän vastinetta rahalle ja olla fiksumpaa. Liittymätarjoukset myös päivittyvät tiheään tahtiin, joten kannattaa olla valppaana ja tarttua hyviin tarjouksiin. Muista että nykypäivänä uudelle operaattorille vaihtaminen ei ole mitenkään hankalaa, ja pääsääntöisesti aina uuteen puhelinliittymään saa siirrettyä vanhan puhelinnumeron.

2.

Suomen edullisin puhelinliittymä

Hinta 12€/kk. Sisältää 6Gt/kk dataa (riittää useimmalle suomalaiselle). Ei määräaikaisuutta. Ei avausmaksua.

3.

Halvin rajaton 5g nettiliittymä

Moi Mobiilin 5G liittymä 400Mbit. 19€kk. Ei määräaikaisuutta. Ei avausmaksua.

4.

Telia Rajaton 200M erikoistarjous

Telia tarjoaa nyt erityistarjouksena rajattoman 200M 4G netillä varustetun liittymänsä. Tarjolla myös Telia 300M ja 450M lisänopeudet muutaman euron lisämaksusta!

5.

DNA:n 4G liittymä

Hinta 24,99€/kk + avausmaksu 6,90€. Tarjous voimassa ensimmäiset 12kk. Ei määräaikaisuutta.

6.

DNA:n lippulaivaliittymä. "Liittymä joka kattaa kaiken"

Hinta 49,90€/kk + avausmaksu 6,90€. Ei määräaikaisuutta.

7.

400 Mbit/s 5G netti rajattomalla datalla

Alennettu hinta 31,99€/kk + avausmaksu 6,90€. Ei määräaikaa.

8.

DNA:n suosituin liittymä

Hinta 36,99€/kk + avausmaksu 6,90€. Tarjous voimassa ensimmäiset 12kk. Ei määräaikaisuutta.

9.

DNA:n hinta-laatusuhteelta paras nettiliittymä

Hinta 15,90€/kk + avausmaksu 6,90€. Ei määräaikaisuutta.

10.

Halvin rajaton 300Mb/s nettiliittymä

Hinta koostuu 4G-simmin perushinnasta 6€/kk + rajattomasta 300Mbit/s netistä 17€/kk. Yhteensä 23€/kk. Ei määräaikaisuutta. Ei avausmaksua.

11.

Telia Dot Liittymä

Telia Dot on Telian tarjoama liittymävaihtoehto, joka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän mobiilin käyttäjän tarpeisiin. Se tarjoaa joustavuutta, reiluutta ja monia etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan monille kuluttajille.

Asioita joita ottaa huomioon puhelinliittymä tarjousta valitessa

Puhelinliittymä tarjous -listaus tarjoaa ajantasaisen listauksen puhelinliittymätarjouksista, mutta näitäkään tarjouksia ei kannata valita täysin sokkona. Liittymä tarjouksissa kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi se, kuinka pitkään alennukset ovat voimassa ja se, sisältävätkö tarjoukset jotain mitä et tarvitse. Tässä muutama pointti, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun valitsee itselleen liittymätarjoukset.

  • Kuukausimaksu: Kuukausimaksu on se summa, jonka maksat liittymästäsi joka kuukausi. Se voi sisältää tietyn määrän puheluita, viestejä ja dataa. Vertaile eri liittymien kuukausimaksuja ja mieti, kuinka paljon olet valmis maksamaan liittymästä kuukausittain. Joissakin liittymissä on alhainen kuukausimaksu, mutta korkeammat yksikköhinnat.
  • Puhelut ja viestit: Joissakin liittymissä puhelut ja viestit sisältyvät kuukausimaksuun, kun taas toisissa niistä veloitetaan erikseen. Tarkista, kuinka monta minuuttia puhetta ja kuinka monta viestiä kuuluu pakettiisi ja mitä ylimenevät maksavat.
  • Datamäärä ja nopeus: Dataa käytetään esimerkiksi netin selailuun, videoiden katseluun ja sovellusten käyttöön. Mieti, kuinka paljon dataa käytät kuukaudessa ja valitse liittymä sen mukaan. Nopeus vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti voit ladata ja lähettää tietoa.
  • Verkon kattavuus: Eri operaattoreilla on erilaiset verkkokattavuudet. Tarkista operaattorin verkkokartasta, kuinka hyvä kattavuus ja kuuluvuus on omalla asuinalueellasi ja muilla alueilla, joilla liikut usein.
  • Määräaikaisuus: Määräaikainen sopimus sitoo sinut tiettyyn ajanjaksoon, esimerkiksi 12 tai 24 kuukaudeksi. Toisaalta määräaikaisissa sopimuksissa on usein alennettu hinta tai muita etuja.
  • Ulkomaiset puhelut ja datankäyttö: Jos matkustat ulkomaille, tarkista liittymän hinnasto ulkomailla soittamiseen ja datan käyttöön. Joissakin liittymissä on edullisia EU-roaming-tarjouksia.
  • Lisäpalvelut: Jotkut liittymät sisältävät lisäpalveluita, kuten musiikki- tai suoratoistopalveluita. Nämä voivat olla mukavia lisäetuja, mutta ne voivat myös vaikuttaa liittymän hintaan.
  • Asiakaspalvelu: Hyvä asiakaspalvelu voi olla ratkaiseva tekijä, erityisesti jos kohtaat ongelmia liittymäsi kanssa. Tarkista operaattorin arvostelut ja maine.
  • Sopimuksen ehdot: Lue sopimuksen ehdot huolellisesti. Onko olemassa piilokuluja? Mitä tapahtuu, jos ylität kuukausittaisen datarajasi? Onko irtisanomisaikaa?
  • Vaihtoehdot ja tarjoukset: Operaattorit tarjoavat usein erilaisia tarjouksia uusille asiakkaille. Onko olemassa alennuksia, jos tuot mukanasi useamman liittymän tai jos yhdistät puhelin- ja laajakaistaliittymät?