Kevään halvimmat liittymät!

Kevät alkaa kolkuttelemaan nurkan takana ja halvinliittyma.com tuo kuluttajille kovimmat liittymätarjoukset lumien sulamisen kunniaksi!

Kevät on muutoksen aikaa sekä luonnon että liittymien osalta, operaattorit tuovat kovia tarjouksia ja moni vaihtaa liittymää kevään aikana. Omat tarpeet voivat muuttua ja niin voi muuttua myös liittymien tarjonta! Tämän kevään kovimpia pommeja ovat yritys- ja nettiliittymät! MOI:n halvat liittymät ovat lyömässä läpi suuren yleisön tietoisuuteen ja nyt MOI tarjoaakin jo yrityksille jotain uutta ja mielenkiintoista liittymien saralla!

Kevään kovimmat nettiliittymät

Nettiliittymien saralla kevät on mielenkiintoista aikaa, vanhat tekijät kuten Elisa ja DNA tarjoavat edelleen liittymiä kovaan käyttöön, kun taas MOI tarjoaa kuluttajaystävällistä ja edullista niin nettiliittymien kuin puhelinliittymienkin kanssa. Kovimmat nettiliittymät ovat suunnattu suurta datamäärää kuluttaville käyttäjille, jotka hoitavat esimerkiksi viestinnän Whatsapin kautta, eivätkä puheluiden. Nämä paketit ovatkin siis puhtaita nettiliittymiä joissa et maksa puheesta vaan datasta!

MOI

Moi tarjoaa 6 eurolla kuukaudessa rajattoman 4G paketin, luit oikein. 4G-verkossa surffailua rajattomalla nopeudella! Datakattona toimii 4G/KK, eli normikäyttäjälle tämä liittymä on tuo kovimman hinta/laatu suhteen koko Suomessa tänä keväänä! Mikäli kaipaat myös puhetta ja viestejä mukaan liittymään voit lisätä napin painalluksella vaikkapa rajattoman puhepaketin mukaan MOI:n simmiin! Helppoa ja kivaa!

DNA

DNA tuo markkinoille kokonaisvaltaisemman paketin missä dataa ja vauhtia riittää kohtuuhintaan! DNA Nopea 4G Jämpti on paketti joka sisältää puhelut ja viestit käytön mukaan, eli et maksa turhasta! Sekä surffailua 4G-verkossa 100 MBIT/S nopeudella ilman datakattoa. Tämä paketti on somettajan unelma! Nopea netti ilman datakattoa ja puheluista et maksa penniäkään liikaa! Ja mikäli mieli tekee etelän lämpöön, ei huolta! Tällä liittymällä soittelet kotimaan hinnoilla EU- ja ETA-maissa! Netissäkin voit surffailla 10 Gigatavun verran kuukaudessa EU- ja ETA-alueella! Tehokäyttäjän unelmaliittymä, DNA Nopea 4G Jämpti !

Yritysliittymien kovimmat tulokkaat

Yritysliittymien saralla MOI lanseerasi tammikuussa melkoisen pommin. Liittymäpaketti, jossa kaikki yrityksen liittymät käyttävät puheaikaa, viestejä ja dataa samasta ”poolista”. Eli ei enää erillisiä liittymiä joista maksat liikaa, vaan kaikki yrityksen puhelimilla tapahtuva toiminta maksetaan ”könttänä”, näin ollen kulut tasaantuvat, kun vähemmälle käytölle jäävät liittymät maksavat vain sen vähäisen käytön verran! Ja kovemmat toimijat maksavat myös käyttönsä mukaan! Lue lisää tästä!

DNA tuo myös markkinoille hyvän paketin! Business Rajaton -liittymillään DNA tarjoaa rajattoman datankäytön Suomessa sekä naapurimaissa (Norja, Ruotsi, Viro, Latvia, Liettua). Kotimaan lisäksi surffailu ja soittelu rajattomasti myös naapurimaiden rajojen sisällä kiinteällä hinnalla.

Business Rajaton – valikoimasta löytyy neljä eri pakettia netin nopeuden ja EU-datapaketin koon mukaan. Hinnat alkavat 23€/kk maksavasta DNA Business Rajaton 4G 50M Suomi liittymästä, joka käytännössä tarjoaa rajattoman puheen, 1000 viestiä kuukaudessa, 50 megan rajattoman 4G netin, mutta ei ollenkaan EU-dataa.

Kalliimpi DNA Business Rajaton 4G 300M toisessa ääripäässä maksaa 36€/kk, mutta tarjoaa huippunopean 300M 4G netin ilman datakattoa, tämän lisäksi DNA lyö pakettiin rajattoman puheen, 1000kpl viestejä sekä suuren 15 gigatavun EU-datapaketin kuukaudessa.

Suurimmalle osalle yrittäjistä suosittelemme kuitenkin halvinta 23€/kk maksavaa pakettia, tai 30€/kk maksavan version, joka sisältää 100M nopeudella varustetun 4G yhteyden. Syy tähän suositukseen on se, että Suomessa 4G yhteyksillä saa todella harvassa paikassa pääkaupunkiseudun ulkopuolella yli 100 megan nopeuksia mobiililaitteella, joten Business Rajaton 4G 300M pakettia on hankala suositella muille kuin kovimman luokan tehokäyttäjille.

Aiheeseen liittyvät uutiset