Arkistot

22-03-2020

Ovatko tarjoukset voimassa vain tämän sivun kautta?

Osa tarjouksista on yleisesti tarjolla, mutta osa tarjouksista on mahdollista hyödyntää vain tämän sivuston kautta. Takaamme että saat liittymäsi aina parhaalla hinnalla käyttämällä kilpailutus -työkaluamme!

read more
22-03-2020

Mistä tiedän toimiiko uusi operaattori alueellani?

Voit tarkistaa operaattoreiden toimivuuden kuuluvuuskartoista. Löydät kaikkien operaattoreiden kuuluvuuskartat alta:

read more
22-03-2020

Joudunko ottamaan määräaikaisen liittymän?

Yksikään suosittelemamme liittymä ei ole määräaikainen. Määräaikaiset liittymät pitävät useasti sisällään ikäviä yllätyksiä, jos valitset määräaikaisen liittymän olet jumissa liittymän kanssa sopimuksen loppuun saakka. Mikäli liittymäsi on toistaiseksi voimassaoleva, päättyy sen voimassaoloaika 14 vrk irtisanomisesta. Me emme pidä määräaikaisista liittymistä, emmekä sellaisia suosittele siten muillekkaan.

read more
22-03-2020

Vaihtuuko numeroni jos vaihdan liittymää?

Nykyään liittymää vaihdettaessa on nykyisen numeron säilyttäminen helppoa. Operaattorit hoitavat vanhojen numeroiden siirtämisen puolestasi liittymävaihdon yhteydessä.

read more
18-01-2020

Millainen nettiliittymä mökille?

Nykypäivänä monet haluavat myös mökilleen toimivan nettiliittymän. Koska mökille kuitenkin oleillaan yleensä vain pieni osa vuodesta, kannattaa mökille hankkia käytön mukaan maksettava nettiliittymä – joka yleensä tulee halvemmaksi kuin kuukausimaksullinen liittymä. Jos mökillä nettiä ei käytetä ohjelmien ja videoiden katsomiseen, kuukausimaksullisista liittymistä suosittelemme Moi Mobiilin 6€:n liittymää. Voit lukea liittymästä lisää tästä.

read more
18-01-2020

4G vai 5G nettiliittymä?

Nettiliittymiä myydään tällä hetkellä käytännössä kahdella eri tekniikalla 4G ja 5G liittyminä. Todellisuudessa näidenkin tekniikoiden sisällä on eri nopeuksisia ja eri taajuuksilla toimivia yhteyksiä. Vuonna 2023 suosittelemme kuitenkin keskivertokäyttäjälle aina 5G liittymää. 5G liittymät ovat nopeudeltaan huomattavasti parempia kuin 4G liittymät. 3G liittymiä emme enää suosittele tavan käyttäjille sillä ne ovat jo vanhentunutta teknologiaa.

read more
18-01-2020

Miten nettiliittymä eroaa normaalista liittymästä?

Nykyään lähes kaikki puhelinliittymät sisältävät jonkinlaiset nettipaketin, eli ne ovat siis nettiliittymiä. Nettiliittymä voi tarkoittaa myös puhelimeen tai mokkulaan otettua liittymää joka sisältää ainoastaan nettipaketin, jolloin puhelut ja viestit yleensä maksetaan käytön mukaan. Teknisesti nettiliittymä ja ”normaali” -puhelinliittymä eivät enää nykypäivänä eroa toisistaan juurikaan.

read more
18-01-2020

Tarvitsenko rajattoman nettiliittymän?

Nykyään iso osa nettiliittymistä myydään rajattomalla datalla. Keskimääräinen suomalainen käyttää kuitenkin dataa korkeintaan muutaman gigatavun kuussa. Jos et kuluta puhelimella paljon mediaa, kuten Netflixiä tai YouTubea, todennäköisesti sinulle riittää datakatollinen puhelinliittymä, esimerkiksi Moi Mobiilin 6€:n liittymä.

read more