Kilpailuta puhelinliittymäsi minuutissa

Puhelinliittymä on nyt helppo kilpailuttaa. Näinä aikoina monet meistä varmasti miettivät mistä säästää, talouden näkymät ovat synkkiä ja tulevaisuus epävarma. Puhelinliittymä on jokaiselle meistä välttämätön kulu, mutta suurin osa meistä maksaa liittymistään liikaa suhteessa todellisiin tarpeisiin.

Halvinliittyma tiimi on päättänyt helpottaa urakkaa tekemällä työkalun joka auttaa sinua kilpailuttamaan liittymäsi. Vertaile, Valitse ja Säästä. Syötä työkaluun nykyisen puhelinliittymäsi tiedot, ja työkalu etsii sinulle hetkessä sinulle paremmin sopivan liittymän – edullisesti.

Liittymän kilpailutus ja vaihto

Liittymän vaihtoa miettiessä herää varmasti monia kysymyksiä, päätimmekin kerätä yleisimmät kysymykset ja vastata niihin lyhyesti ja ytimekkäästi.

Vertailulle ei ole vertaistaan

Tuttu sanonta, “vanhassa vara parempi” ei pidä paikkaansa aivan kaikessa. Milloin olet viimeksi miettinyt, tai tarkastanut saatko rahoillesi parasta vastiketta nykyisellä liittymälläsi? Vertailutyökalullamme saat tarkastettua nopeasti liittymien pyhän kolminaisuuden, kuuluvuuden, nopeuden ja hinnan.

Nappaa sim-kortilta tiedot talteen!
Monet meistä käyttävät samaa liittymää ja jopa samaa sim korttia vuosikausia. Vuosien varrella sinne voi kertyä talteen numeroita tai viestejä joita ei halua menettää. Jos olet tallentanut puhelinnumeroita sim-kortille, muista ottaa ne talteen ettet menetä niitä vaihdon yhteydessä.

Usein kysytyt kysymykset

Osa tarjouksista on yleisesti tarjolla, mutta osa tarjouksista on mahdollista hyödyntää vain tämän sivuston kautta. Takaamme että saat liittymäsi aina parhaalla hinnalla käyttämällä kilpailutus -työkaluamme!

Voit tarkistaa operaattoreiden toimivuuden kuuluvuuskartoista. Löydät kaikkien operaattoreiden kuuluvuuskartat alta:

Yksikään suosittelemamme liittymä ei ole määräaikainen. Määräaikaiset liittymät pitävät useasti sisällään ikäviä yllätyksiä, jos valitset määräaikaisen liittymän olet jumissa liittymän kanssa sopimuksen loppuun saakka. Mikäli liittymäsi on toistaiseksi voimassaoleva, päättyy sen voimassaoloaika 14 vrk irtisanomisesta. Me emme pidä määräaikaisista liittymistä, emmekä sellaisia suosittele siten muillekkaan.

Nykyään liittymää vaihdettaessa on nykyisen numeron säilyttäminen helppoa. Operaattorit hoitavat vanhojen numeroiden siirtämisen puolestasi liittymävaihdon yhteydessä.