DNA

DNA Oy myy puhelinliittymiä ja laajakaistayhteyksiä sekä kuluttaja, että yritysasiakkaille. Tietoliikennekonserni on toiminut nykyisessä muodossaan jo vuodesta 2007 ja pärjännyt Halvinliittymä.com vertailuissa erittäin hyvin. DNA:ta löytyy tällä hetkellä myös useita puhelinliittymätarjouksia, joihin kannattaa tutustua esimerkiksi etusivun erikoistarjouksista, tai liittymävertailut alasivuilta.

DNA puhelinliittymät ja laajakaistayhteydet

DNA tarjoaa laajan valikoima sekä yksityis, että yrityskäyttöön suunnattuja puhelinliittymiä ja laajakaistayhteyksiä. Yritys on panostanut erityisesti datakatottomiin nettipaketteihin, jotka on suunnattu erityisesti paljon nettiä käyttäville asiakkaille. DNA:n puhelin sekä internetverkko on markkinoiden huippuluokkaa, ja se kattaa lähes joka kolkan Suomessa. Jos asut taloyhtiössä, muista tarkistaa saatko DNA:ta kiinteän laajakaistan taloyhtiöalennuksella.

Dna myy liittymiään verkkokaupan, puhelinpalvelun tai liikkeidensä kautta. Jos hankinnassa on liittymän lisäksi myös laite, esimerkiksi puhelin tai modeemi saa nekin hankittua helposti suoraan verkkokaupasta vaikka kotiin toimitettuna. Monesti myös liittymä + laite paketit saa halvemmalla hinnalla kuin erikseen ostettuna.

DNA minun palveluni

DNA:n asiakkailla on käytössä ”Minun palveluni”, jonka kautta esimerkiksi laskujen ja liittymien hallinta on helppoa. Minun palveluni -sivun kautta onnistuu myös esimerkiksi SIM-kortin sulkeminen pysyvästi tai väliaikaisesti jos puhelin varastetaan tai se katoaa.