Halvin liittymä

Monessa tilanteessa halvin liittymä joka on tarjolla on paras valinta. Esimerkiksi vähän puhelinta tai nettiä käyttävälle ihmiselle halvin liittymä yleensä riittää. Jotkut taas saattavat tarvita mahdollisimman halpaa puhelinliittymää varapuhelimeensa, jos oma puhelin sattuu esimerkiksi hukkumaan. Tälle sivulle olemme listanneet operaattoreiden halvimmat puhelinliittymät, jotka ovat usein myös erikoistarjouksessa. Kannattaa myös katsoa Halvinliittyma:n halvin nettiliittymä tai liittymä lapselle sivut, jos etsinnässä on niiden kategorioiden liittymiä.

Yläpuolelta löytyvät liittymät tarjoavat tällä hetkellä markkinoiden kovimman hinta-laatusuhteen edullisempien liittymien saralla. Molemmista liittymistä löytyy halvan hinnan lisäksi kuitenkin myös mahdollisuus netin käyttöön. DNA:n liittymästä löytyy rajaton, mutta hidastettu 3G netti jolla onnistuu kuitenkin perus verkkosivujen selaaminen ja satunnainen käyttö. MOI mobiilin liittymään taas kuuluu 4 gigatavua nopeaa 4G dataa, joka riittää suurimmalle osalle ihmisistä koko kuukauden ajaksi! Molemmissa liittymissä on myös halvat puhe ja tekstiviestihinnat.

Mihin halvin liittymä oikein riittää?

Halvemman pään puhelinloiittymät riittävät nykypäivänä yllättävän monen ihmisen tarpeisiin. Esimerkiksi yllä mainittu MOI mobiilin liittymän 4 gigatavua dataa riittää yli puolelle suomen puhelimen käyttäjistä. Jos siis käytät puhelintasi pääasiassa verkkosivujen ja viestimiseen esimerkiksi whatsappin kautta, riittää 4 gigatavua sinulle helposti. Monella on nykypäivänä kotonaan myös oma laajakaista, jonka pystyy jakamaan wifi yhteydellä muille laitteille ja näin vähentää kuukausittaista datan käyttöä. Moi mobiililla datan ylittymistä ei myöskään tarvitse pelätä, sillä ylimääräiset gigatavut maksavat vain hieman alle euron ja oman datan käytön pystyy tarkistamaan moi mobiilin yksinkertaisesta hallintapaneelista koska tahansa. Halvemman pään liittymät eivät yleensä tarjoa suuria puhe- tai tekstiviestipaketteja, mutta niiden kappale- / minuuttihinnat ovat halvat, ja todennäköisesti halvan liittymän ostaja ei myöskään kaipaa hirveästi puheaikaa tai tekstiviestejä. Nykypäivänä viestittely tapahtuu muutenkin pääasiassa whatsappin tai muiden vastaavien palveluiden kautta.

Vaikka etsisitkin halvinta liittymää, emme voi tämän hetkisistä alle 10€ kuukaudessa maksavista liittymistä suositella sinulle kuin MOI:n liittymää. DNA:n rajaton liittymä sisältää vain hyvin paljon hidastetun 3G nettiliittymän, jolla ei juurikaan surffailla netissä, ja Elisan liittymässä joudut maksamaan kuukausimaksun lisäksi kuitenkin vielä puhelu- ja viestihinnat. Moi mobiilin kuuden euron liittymä riittää kuitenkin yllättävän moneen ja myös Halvinliittyma.comin toimitus käyttää liittymää omissa puhelimissaan. Koska nykypäivänä nettiä pystyy käyttämään usein nopean WIFI:n yli esimerkiksi kotona, riittää 4 gigatavua helposti kuukaudelle kun netin käyttöään hieman tarkkailee. Ja kun vertaa liittymää esimerkiksi kallimpiin nettiliittymä -sivun tuotteisiin, saattaa omalla tarkkailulla säästää helposti jopa satasia vuodessa!